2777
2789
عنوان

میشه تو 5هفته بارداری بی بی چک منفی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 34 پست
مبارکه گلم انشالله سلامت باشه.یعنی شما 15.16پریودی اقدام داشتین؟؟؟جنسیت نی نیتون چیه

آره  گلم پسر شد خاله

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
آره  گلم پسر شد خاله

خدا برات حفظ کنه به نظر خودت قبل تخمک گذاری اقدام داشتی یا بعدش؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا برات حفظ کنه به نظر خودت قبل تخمک گذاری اقدام داشتی یا بعدش؟؟

بعدش صد در صد .میخواستم بچم پسر بشه سی اسفند سال کبیسه بود یادمه پریود شدم.هیج اقدامی نداشتم بعد از اون تا روز ۱۴ یا ۱۵ عید بعدشم یکیک دوروز بعدشم باز اصلا.تا اینکه متوجه شدم پریود نشدم.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
بعدش صد در صد .میخواستم بچم پسر بشه سی اسفند سال کبیسه بود یادمه پریود شدم.هیج اقدامی نداشتم بعد از ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم به خواسته دلت رسیدی.خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه دوستم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
عزیزم خیلی خوشحال شدم به خواسته دلت رسیدی.خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه دوستم

فدات مرسی گلم همچنین برا شما ان شاءالله