2777
2789
شما كجايي؟

اصلا گواهینامه ربطی به شهرنداره همه جا قیمت مصوب داره،من کرجم دوستام ک شهرای دیگن مثل من بوده قیمت اموزشگاهشون

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کُلش باهم 

من دارم میرم تازه ثبت نام کردم 

شهرستانم 550تو آموزشگاه کارت کشیدم 

27تومن ویزیت چشم پزشک 

ک بعدشم چشمم ضعیف بود 300هم عینکم شد 

نزدیک 50تومن بعد اینکه کلا توهمه چی قبول شدی میریزی ب حساب نیروی انتظامی و شهرداری و.... 

مقدماتی هرسری رد شی 3تومن 

شهریم هرسری رد شی 40تومن

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢
من پارسال ثبت نام کردم ۴۸۴بو هنوز قیمتش زیاد نشده بود بعد از من دیگه قیمتش زیاد شد....دیروزم امتحان ...

مبارکه  اولین بار قبول شدی؟ سخت بود امتحان شهر؟

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢
مبارکه  اولین بار قبول شدی؟ سخت بود امتحان شهر؟

تشکر....نه سخت نیست ولی من چون مربیم خانوم بود وقتی کنار افسر آقا می‌نشستم استرس می‌گرفتم همه چیز یادم می‌رفت برا همین چند جلسه آزاد با یه مربی آقا رفتم سومین بار قبول شدم....

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
من ديروز پرسيدم ٧٤٨ پس چطور اين خانم ميگن٤٠٠

شاید قیمت روز دستشون نیست

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
اصلا گواهینامه ربطی به شهرنداره همه جا قیمت مصوب داره،من کرجم دوستام ک شهرای دیگن مثل من بوده قیمت ا ...

ربط داره تا حدی! خودتهرانم جاهای مختلفش قیمتاش فرق میکنه!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
ربط داره تا حدی! خودتهرانم جاهای مختلفش قیمتاش فرق میکنه!

قیمت پایش مصوبه عزیزم ممکنه قیمت فیشایی ک میریزی یا هربار ردشدن فرق کنه

قیمت پایش مصوبه عزیزم ممکنه قیمت فیشایی ک میریزی یا هربار ردشدن فرق کنه

من پارسال اقدام کردم اینجا (شهریار) پونصد و چهل بود ولی تهران هفتصد و خورده ای

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من پارسال اقدام کردم اینجا (شهریار) پونصد و چهل بود ولی تهران هفتصد و خورده ای

تهران تازه امسال هفتصده چندجاقیمت کردم