برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
سفیده تخم مرغ شنیدم خیلی خوبه. باید قرصی بحوری ک توش کلاژن داشته باشه ولی خب سر خود نه. دکتر برو
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
عزیزم خودت استفاده کردی راضی بودی؟لیمو تازه یا از این لیم ها که مغازه میفروشن؟
اره عزیرم استفاده کردم اصلا میزنی رو پوست عین ماسکه از بس خوبه...پوست رو شفاف و خوشرنگ هم میکنه تازه بعدازاصلاح صورت بزنی مو رو کم میکنه...لیمو هم ازین لیموتازه های ترش بهتره😅نسبت به لیموی تو شیشه
من نمیخوام باب میل کسی باشم خودم رو دوسن دارم و باخودم حال میکنم:)💗چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد👍
ورزش کن و چیزایی سالم و مقوی بخور کل بدنت سفت میشه. من صورتم بد شده بود الان که دوساله میرم پیادهروی و ورزش کل بدنم و صورتم پر و سفت شده. و جوونتر از سنم به نطر میام.