2777
2789
عنوان

دیروز رفتم محضر وهمه چی تموم شد

3187 بازدید | 122 پست

دیروز ظهر رفتم محضر واسه طلاق هیچ کس ازخانوادم ودوستام نمیدونست قرار بود تنها برم فقط یه دوستام میدونست که باکلی اصرار همراهم اومد ازصبح دست وپاهام میلرزید شوهرمم اومد و البوم عکسا دستش بود نگاش کردم زد زیر گریه بهمون گفتن پس شاهداتون کو گفتیم نداریم شوهرم زنگ زد دوتا دوستاش اومدن من به دوستم گفته بودم توکوچه وایسه داشتم ازبغض خفه میشدم یهو بدنم شروع میکرد به لرزیدن و شوهرمم کنارم فقط گریه میکرد والتماس که تروخدا برگرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داشتی؟ خب چرا طلاق؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

توعمرم هیچ وقت انقدر ناراحت نبودم شوهرم البوماروباز کرد گفت بیا ایناروببین بلکه دلت نرم بشه نگام افتاد به عکسای عروسیم که فقط2باردیده بودمشون دیگه بغضم ترکید وفقط اشکام میریخت 

اخه  چرااااااا

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
به خاطر خیانت ودست بزن

خوب کردی جدا شدی

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

اگه خیانتش زیاد بوده خوب کردی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید