یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوره هات منظم باشه اینکه بی بی و از منفی بشهولی بلردار باشی یه چیزی در حده افسانس
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
يه مارك ديگه بذار ولى نهايتا تا به هفته دو هفته نشون ميده تا اون موقع صبر كن بزن اگه نبودى برو دكتر آمپول بده پريود شى بعضى وقتا هم لقاح دير انفاق ميفته ممكنه دير نشون بده
🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
این علائمو دارم کمردرد. شکم درد سینه هام سفت شدن اما کیست دارم ولی شوهرم میگه ۳۰ درصد شاید سوتی ذاده مطمئن نیس منم الان موندم چه کنم هیچوقت اینجور نبودم اما فکرم نمیکنم چی بگم والا