2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 34 پست
نه اون عفونتی که زیاد باشه بعد پریودی طبیعیه هر زنی یه کم ترشح داره من خودم هر وقت اینطور باشم درد د ...

این ماه پریود نشدم😭خیلی حالم بده حالت تهوع وحشتناک هم دارم 

مرسی گلی الان شوهرمو بیدار میککم😢اصن‌نمیتونم تکون بخورم 

میشه گزارش بزنی تاپیک بترکه لطا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خب شرایط بدن ادما متفاوته خودمن پارسال و پریسال مریض شدم چندروز دکتر گفت نباید بگیری و دارو داری ...

وضع تیروییددم خیلی داغونه 

۶۷ تای اول و گرقتم  علائمم برگشته بود با دکتر ک صحبت کردم گفت نمیتونم بگیرم  

میشه گزارش بزنی بترکه؟؟

مگه همه روزه میگیرن؟😑😐 سوالش چه ربطی به روزه گرفتن یا نگرفتنش داشت؟😑 بدجوری جو گرفتتا،از امضات ...

مگه همه نباید بگیرن؟

😂😂😂بنده خدا اقا مکارم چی کار داری

نه از سر کنجکاوی پرسیدم😁

بعدشم راهنماییش کردم که😁

امضامم خیلی خوبه، هدف خدمت رسانیه😇💜

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
اگه احتمال لقاح میدی مسکن نخور یا نهایتا استامینوفن ساده بخور

ینی احتمال داره لقاح باشه؟؟اخه جندروزه واژن و کشاله پام هم تیر  میکشه و بعدش ی درد خفیفی تو سینه هام 

وضع تیروییددم خیلی داغونه  ۶۷ تای اول و گرقتم  علائمم برگشته بود با دکتر ک صحبت کردم گفت ...

ان شاالله بهتر باشی 

منم خیلی ذهنم درگیر تیروییدمه برای بارداری و اینا

ان شالله هم تو بسلامتی باردار بشی و هم من

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
ان شاالله بهتر باشی  منم خیلی ذهنم درگیر تیروییدمه برای بارداری و اینا ان شالله هم تو بسلامتی ...

واس من ۲۸۳ بود یکساله قرص مصرف میکنم خیلی ندسان داشت زیاد دکتر اولم خوب نبود ۴ ماهه دکترمو عوض کردم 

ی یکماهی هست نرمال نرمالم روزی سه تا قرص میخورم

نکنه بارداری؟

نمیدونم 

دوماهه پریود نشدم 

نمیدونم دکتر منتظر چیه 

ماه قبل تر ینی اسفند امپول زد ک پریود شم گفت ماه دیگه ینیی اردیبهش اگ پریود نشدم  تا ۵ روز صبر کنم و بعدش قرص بخورم من قرصارو خوردم پریود نشدم اولین بارم بود حتی با قدص هم پریود نمیشدم 

و اینماهم پروید نشدم ی یهفته ای هشت ک این مشکلاتو دارم مخصوصا سینه هام گاهی لباسم بهش میخوره اخم در میاد گفتم شاید علائم پریوده از ی طرفم چون تیروییدم تازه نزمال شده دکتر گفت چندماه طول میکشه ک پریودمم تنظیم شه   و جای نگرانی نیست😢