2777
2789
عنوان

واییییی چقد این مردا رو مخن

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 56 پست
تو این دوره زمونه مردا اداعو شدن زنا نازنازو این چ ادابازی ایه ک تو بخارونیش:|😂 و چرا ناناز بازی ...

آره والا  یکی واسه رابطه ناز میکنه، یکی میگه باید بخارونیم، یکی میگه باید بعد حموم اب پرتغالم حاضر باشه..

مخم داره سوت میکشه..

خوبه که لذت ببر، تو اونو بخارون اون تو رو😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساله هرشب دارم میخارونمش تا وقتی که نفهمم کی خوابم برده عذاب آوره یه کم بهش فک کن    

شاید عادت کرده قبل خواب بخاروننش ک خوابش ببره؟!؟😐

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!
وااای عجب مشاوری بوده😅😅 فکر خودمونو کرده😅😅آخه زنا محبت بخوان میگن بخارون منو😐😐 اما مردا اگه ...

نه شوهر من واقعا به خاطر محبت و لذتش میگه.. از اینکه من پشتشو بخارونم یا سرشو دست بکشم لذت میبره

🖤

شب میگه انقد بخارونم تا خوابم ببره

صبح چشامو باز میکنم میگه بخارونم بدنم حال بیاد

عصر بعد از ناهار بخارونم تا خوابم ببره 

شب موقع فیلم بخارونم تا فیلم تموم بشه

بعضی روزا انگشتام درد میگیره

بعد کاش آدرس نده

دعوا میکنه سراینکه گفته سمت چپ بالا بخارون من سمت چپو خیلی رفتم بالاتر خاروندم  بساطی داریما

من باشم ازین کمرخارون پلاستیکیا براش میخرم تا یاد بگیره خودش کمرش و بخارونه والا 😑

من براش خریدم چندروز پیش

گف ن باید یه دست منو بخارونه خودم نمیخام اینکارو بکنم

مثلا داریم فیلم میبینیم میام بشینم میگه تا داری فیلم میبینی کمر منو بخارون مثلا دوساعت تایم فیلمه & ...

عجـــــب بابا ....لوســش کردی خواهـــر

بگو دستم خسته میشه خــــو

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...
من براش خریدم چندروز پیش گف ن باید یه دست منو بخارونه خودم نمیخام اینکارو بکنم

واه چه اعصاب خرد کن مگه چقد میخاره

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
قلقلک بازی هفته ای یه باره  این روزی ۴ وعده س    

😭نه خاهرمن پتو میندازه روسرم حمله میکنه 

به مامانش گفتم این هفته گوششوکشید فعلانیومده قلقلک😁

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

وایی نکنه تو هووی منی 

عین شوهر من

ادرس هم میده چپ بالا بالا یکم اینورتر

اه درست بخارون😑

اونم شبا میگه بخارون تا خوابم ببره البته من محلش نمیذارم