2777
2789
عنوان

واییییی چقد این مردا رو مخن

536 بازدید | 56 پست

هررررشب باید دستشو سرشو کمرشو بخارونم

اگه بگم نه بدش میاد

متنفرررررم از خاروندن

فک کن موقع خواب چشات گرررم شده یهو میگه سمت چپ کمرم بدو بدو خب ای مرض 

شوهرای شمام اینجور رفتارا رو دارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوره زمونه مردا اداعو شدن زنا نازنازو

این چ ادابازی ایه ک تو بخارونیش:|😂

و چرا ناناز بازی درمیاری😐😂 بخارونیش چی میشه

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!

اخه هررررشب؟مشاوره میگف اینکه میگه منو بخارون یعنی محبت میخاد 

صدسااال نمیخام محبت کنم اینجوری

الانم قهر کرده  که چرا گفتم سر شونمو بخارون نمیخارونی

اخه مردم سر چه چیزایی قهر میکنن این سر چی قهر میکنه

ما دقیقا برعکسیم خخخ نمیدونی چ حالی میده یکی بخارونت

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو این دوره زمونه مردا اداعو شدن زنا نازنازو این چ ادابازی ایه ک تو بخارونیش:|😂 و چرا ناناز بازی ...

۴ ساله هرشب دارم میخارونمش تا وقتی که نفهمم کی خوابم برده

عذاب آوره یه کم بهش فک کن  

اخه هررررشب؟مشاوره میگف اینکه میگه منو بخارون یعنی محبت میخاد  صدسااال نمیخام محبت کنم اینجوری ...

وااای عجب مشاوری بوده😅😅

فکر خودمونو کرده😅😅آخه زنا محبت بخوان میگن بخارون منو😐😐

اما مردا اگه واقعا بخارتشون میگن بخارون....ن چیز دیگ  ای😑😑😑

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

من همیشه ماساژش میدادم و پشتشو میخاروندم

سرشم باید دست میکشیدم😂 ولی بعداز بچه دیگه زیاد حال و حوصله و انرژی ندارم.. چندوقت پیش با یه لحنی گفت تو که دیگه پشتمو نمیخارونی، اینقدر دلم سوخت به خدا، خیلی مظلومه گناه داره☹️

🖤

یک لیف و صابون بخر...تا حموم سیب بچین..خودتو یک هفته ای راحت کن..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.