2777
2789
عنوان

غددهای سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 244 پست
عزیزم از من یکی هست اونم اندازه یدونه کشک متوسط ه،،پس اگه نه تا داری حتما برو یه دکتر خوب

دکتر خوب اینجا نیس 

یه دکتر زنان بود ک همه تعریفشو میکردن رفتم پیشش با معاینه گف کیسته اما من سونومو نشون دادم ک توش نوشته بود نمونه برداری شود 

گف برو پیش این دکتر اصن مطبش جای پرتی بود هیچکسم اونجا نبود منشیه بزور خاس نگه ام داره ک دکتر شب بیاد منم ترسیدم اومدم خونه بعد ک در مورد دکتر پرسیدم کسی نمیشناختش   

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سلامتی نعمت بزرگیه خدا برا هیچکی این شرایطو نیاره

برام من دعا کنین خانمااا خیلی از نظر روحی داغونم 

مخصوصا اینک عروسیم چن ماه دیگ اس 😢😢

الان درمان کرده خواهرتون؟؟؟

بله عزیزم خوب شده 

صبحم موهاشو بافتم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

[QUOTE=92041099]بله عزیزم خوب شده  صبحم موهاشو بافتم[/QUOTبسلامتی 

چن وقت طول کشید درمانش!!

میشه درخواس دوستیمو قبول کنی ازتون چنتا سوال کنم

[QUOTE=92041099]بله عزیزم خوب شده  صبحم موهاشو بافتم[/QUOTبسلامتی  چن وقت طول کشید درمانش ...

کلا ۹ ماه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

[QUOTE=92867591]همین فیبرو تو سینه که گفتید دارید ؟ موقع لمس چطوریه؟ سونوگرافی دادید ؟دردنداره؟ کجا هست ؟[/QUOTE

سفته اندازه یه گردو کوچیک،نزدیک سر سینه ست،و موقع پری درد میکنه این سینه م بیشتر،،دوسال پیش سونو دادم دکترا گفتن چیزی نیس

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
[QUOTE=92867591]همین فیبرو تو سینه که گفتید دارید ؟ موقع لمس چطوریه؟ سونوگرافی دادید ؟دردنداره؟ کجا ...

باورت میشه دلی که بزن دکتر دیگه ندارم

باورت میشه دلی که بزن دکتر دیگه ندارم

منم این ماه از تقریبا زمان تخمک گذاری ،زیر بغلم درد گرفت ،بعد یه هفته بالای سینه ی چپم درد گرفت ،وقتی میخوابم دست می زارم یه بند انگشت بالای نوک سینم سفته ،یه کوچولو بالاش هم مثل یه چیزی خیلییییی کوچکتر از تیلست 

من گفتم ان شاءالله پریود بشم خوب بشه

اصلا دلم نمی خواد دکتر و سونوگرافی برم

منم این ماه از تقریبا زمان تخمک گذاری ،زیر بغلم درد گرفت ،بعد یه هفته بالای سینه ی چپم درد گرفت ،وقت ...

چیزی نیست انشاالله،،مال من اول اندازه یه نخود ریز بود،خودمم ندیدم همسرم دید،،اول ش خیلی ترسیدم بعد دکتر گفت امکان داره تا پیری همراهت باشه،،حالا موندم اگه حامله شدم چطور باید شیر بدم،یا اصلا میشه شیر داد