2777
2789

بچه ها اگر بخوايم تو كنكور رتبه بالا بياريم يه دانشگاه خوب قبول شيم تو تهران رشته انساني بايد چيكار كنيم چه كلاسايي چه كارهايي🧐🧐😏

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه من تهران نیستم ولی رشته انسانی رشته مفهومیه و تستاشم مفهومه .بیشتر رو درک و مفهوم و تستا دقت کن.و ب رشته ایندتم فکر کن و بعد برو سراغ تست و...ک ب نظرم انسانی نیاز خاص ب کلاسای مختلف نداره.کافیه اصول تست و بدونی و فقط قلم چی یا گزینه 2شرکت کنی کافیه

متاسفانه من تهران نیستم ولی رشته انسانی رشته مفهومیه و تستاشم مفهومه .بیشتر رو درک و مفهوم و تستا دق ...

درسته ولي براي ماا خيلي كلاس برگزار كردن گفتن ٨ ميليون بايد بديم حالاااا كفشه مثلااا

بنظرم ک هیچ کلاسی لازم نیست، من هیچ کلاسی ندارم تازه رشتم تجربی بود اما انسانی کنکور دادم

چرا لازم نيست توانايي تشريحيم بالاس ولي تستم نه 

درس بخون فقط همین درسایی هم که اشکال داری برو رفع اشکال و خیلی خیلی خیلی هم تست بزن

اونكه مسلمه ولي موفقااا چه درسيو بالاتر زدن چه كلاسيو گذروندن

چرا لازم نيست توانايي تشريحيم بالاس ولي تستم نه 

خب گفتم بنظرمن اینطوره،کلاس نرفتم که معرفی کنم اما میگم ریز به ریز کتابو بخون زیاد تست زدن ادمو گیج میکنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹