2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسع موهام فک کنم رنگ دار

اگه میخوای ک رنگ بگیره خب با یکم آب ولرم قاطی کن بمال ب موهات و بذار یکم بمونه هی چک کن چون زود رنگ میگیره زیاد بذاری خیلی نارنجی میشه.

ولی اگر گرفتی ک موهاتو تقویت کنی باید بی رنگ بگیری و با یه زرده تخم مرغ و یکم آب قاطی کنی و به ریشه موهات بزنی و بذاری حداقل ۴ ساعت بمونه و بعد موهاتو بشوری

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

حنا رو بریز توی کاسه حموم بعد یک کم اب روی حنا بریز بادست هم بزن ابش زیاد نباشه فقط درحدی که حنا رو با اب وقتی مخلوط میکنی حالت خمیر پیدا کنه خوبه 

به سرت شامپو نزن حنا رو با دست بردار بزن به موهات بعد با پلاستیک موهاتو بپوشون من این کارو میکنم تا دوازده ساعت میزارم حنا روی سرم بمونه بعد از دوازده ساعت میرم حموم و پلاستیکو برمیدارم سرمو باشامپو میشورم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اگه میخوای ک رنگ بگیره خب با یکم آب ولرم قاطی کن بمال ب موهات و بذار یکم بمونه هی چک کن چون زود رنگ ...

واسه تقویتی میخوام‌ اتفاقا این با زرده تخم‌مرغم تو نظرم بود.راستی پس حنای بیرنگ خاصیت تقویتم داره

موها رو خشک نمیکنه.مقدارش نگفتین

نه خشک نمیکنه. به اندازه موهاتون بردارید و اب بریزید و هم بزنید باید شبیه گِل بشه. نه زیاد سفت نه زیاد شل. کم کم اب بریز و هم بزن اگه خیلی شل بود بهش حنا اضافه کن اگه سفت بود بازم اب بریز.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
واسه تقویتی میخوام‌ اتفاقا این با زرده تخم‌مرغم تو نظرم بود.راستی پس حنای بیرنگ خاصیت تقویتم داره

بله حنای بی رنگ هم خاصیت داره. بی رنگش برا کساییه ک فقط خاصیتش مد نظرشونه و نمیخوان رنگ بگیره موهاشون

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
بله حنای بی رنگ هم خاصیت داره. بی رنگش برا کساییه ک فقط خاصیتش مد نظرشونه و نمیخوان رنگ بگیره موهاشو ...

اوکی.در مورد گیاه جفت و حنا چیزی شنیدین واسه تقویت ساقه موها

حنا واسه مو میخای یا پوست ؟اگه واسه مو میخوای با اب خمیرش کن موهاتم نمدار کن بزن به موهات با نایلون روسرتو بپوشون یه دوساعت باشه بعد بشور واسه پوستم اگه میخای خاصیت سفیدکنندگی داره ولی اگه پوستت خشکه خیلی استفاده نکن جوش میزنی

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد