2777
2789
عنوان

خونریزی بعد یائسگی طبیعیه؟؟؟

29590 بازدید | 26 پست

بچه ها مامانم یک سال و نیم پیش یائسه شده و الان بعد از یک سال و نیم خونریزی کرده و دو هفتس قطع نشده

شما برا مامانتون یا اطرافیانتون همچین چیزی پیش نیومده؟؟؟

توروخدا اگه تجربه ای دارین بهم بگید خیلی نگرانشم😥

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش تو این باصله که یک سال و نیم گذشته طبیعیه... فقط واسه اینکه خیالت راحت بشه فرصت کردین بری ...

آخه بعضیا میگن بعد از ۶ ماه که یائسه شدی دیگه لکه بینی هم طبیعی نیست

از كجا و به كدام دليل ميگيد مهم نيست اتفاقان خيلي هم مهمه اونم به مدت دو هفته هر خونريزي بعداز يائسگي مهم هست مگر خلافش ثابت بشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
آخه بعضیا میگن بعد از ۶ ماه که یائسه شدی دیگه لکه بینی هم طبیعی نیست

ن ببین اگ ازمایش ندادی ک دقیقا یائسه شدی و سن و قطع شدن تدریجیش نشون میده که داری یائسه میشی تا چند مدت ممکنه لکه بینی داشته باشی... مثل شروع پریود تو بچگی ک منظم نیست و گاهی هست و گاهی نیست... ولی ۵.۶ سال بعد از یائسگی اره چندان جالب نیست و میتونه علائم تومورهای مختلفی باشه ولی نگران نباش ..اصولا  این علامت نیاز داره بری پزشک و معاینه بشی ..پس تو اولین فرصت ببر مادرتو ولی نگران نباش ایشالا ک هیچی نیست

ن ببین اگ ازمایش ندادی ک دقیقا یائسه شدی و سن و قطع شدن تدریجیش نشون میده که داری یائسه میشی تا چند ...

وای خداروشکر مرسی خیالم تا حدودی راحت شد

یعنی میگی ۵_۶سال بعد از منظم پریود شدن این خونریزیا طبیعیه؟

راستی یه چیز دیگه..از چندروز قبل از شروع خونریزیش علائم پریود شدن داشت مثل حساسیت سینه

گلم مامانت هر سال باید تست پاپ اسمیر بده چون افراد یائسه بیشتر در معرض سرطان رحم هستن.البته این خونریزی مامانتون احتمالا بخاطر مشکلات هورمونی و اینا باشه .اما حتما بهش بگید سالی یا دوسالی یکبار تست پاپ اسمیر از واجباته

وای خداروشکر مرسی خیالم تا حدودی راحت شد یعنی میگی ۵_۶سال بعد از منظم پریود شدن این خونریزیا طبیعیه ...

منظورم اینه یکی دوسال بعد از یایسگی هم ممکنه خونریزی رخ بده چون معمولا یهویی قطع نمیشه مثل شروع پریود نامنظمه...ولی ۵.۶ سال بعد از قطع پریود دیدن خونریزی میتونه نشانه ی تومور ها باشه... واسه اینکه خیالت راحت بشه گفتم ک حتما مامانتو بفرست اولا معاینه بشه دوما ازمایش پاپ اسمیر بده(این پاپ اسمیر خیلیییی چیز خوبیه ۱۵ سال قبل از سرطانو تشخیص میده) پس با خیال راحت شنبه حتما برین دکتر