الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه بعضیا میگن بعد از ۶ ماه که یائسه شدی دیگه لکه بینی هم طبیعی نیست
ن ببین اگ ازمایش ندادی ک دقیقا یائسه شدی و سن و قطع شدن تدریجیش نشون میده که داری یائسه میشی تا چند مدت ممکنه لکه بینی داشته باشی... مثل شروع پریود تو بچگی ک منظم نیست و گاهی هست و گاهی نیست... ولی ۵.۶ سال بعد از یائسگی اره چندان جالب نیست و میتونه علائم تومورهای مختلفی باشه ولی نگران نباش ..اصولا این علامت نیاز داره بری پزشک و معاینه بشی ..پس تو اولین فرصت ببر مادرتو ولی نگران نباش ایشالا ک هیچی نیست
گلم مامانت هر سال باید تست پاپ اسمیر بده چون افراد یائسه بیشتر در معرض سرطان رحم هستن.البته این خونریزی مامانتون احتمالا بخاطر مشکلات هورمونی و اینا باشه .اما حتما بهش بگید سالی یا دوسالی یکبار تست پاپ اسمیر از واجباته
وای خداروشکر مرسی خیالم تا حدودی راحت شد یعنی میگی ۵_۶سال بعد از منظم پریود شدن این خونریزیا طبیعیه ...
منظورم اینه یکی دوسال بعد از یایسگی هم ممکنه خونریزی رخ بده چون معمولا یهویی قطع نمیشه مثل شروع پریود نامنظمه...ولی ۵.۶ سال بعد از قطع پریود دیدن خونریزی میتونه نشانه ی تومور ها باشه... واسه اینکه خیالت راحت بشه گفتم ک حتما مامانتو بفرست اولا معاینه بشه دوما ازمایش پاپ اسمیر بده(این پاپ اسمیر خیلیییی چیز خوبیه ۱۵ سال قبل از سرطانو تشخیص میده) پس با خیال راحت شنبه حتما برین دکتر