2777
2789
عنوان

به من بگین چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 27 پست

وااای من پدرشوهرم زرت و زرت ازدواج میکردو بچه دار میشد

الان پنجاهو رد کرده بچش دوسالشه....

خیرسرش تحصیل کردم هست

زشت نیستاااا ولی واسه ادمای همچینی زشته😑😑😑

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زشته دیگه

چون اولا تو سن بالا حوصله بچه ندارن

دوما جایی میرن بقیه فکر میکنن مادربزرگ و پدربزرگ بچه هستن

سوما تفاوت فکری خیییییلی زیادی پیدا میکنن

چهارما بچه بزرگا ناراحت میشن چون میدونن عمر مادر و پدره به جوونی بچه اخری قد نمیده و ممکنه مسئولیت بچه هه بیفته گردن اونا

کلا جالب نیست

منم بدم میاد

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
خب زشته دیگه چون اولا تو سن بالا حوصله بچه ندارن دوما جایی میرن بقیه فکر میکنن مادربزرگ و پدربزرگ ...

والا اینا هیچ کدوم به نظرم زشت نیست

میشه با سبک زندگی سالم درستشون کرد

من خیلی هارو میشناسم با بچه های آخریشون با وجود اختلاف سن زیاد خوب رابطه گرفتن

من تاحالاهمچین چیزی نشنیدم که بچه هابه پدرمادرشون این حرفوبزنن فکرکردم مال شهرخاصی هستین وفرهنگتون ...

نه عزیزم من نگفتم که بچه ها اذعان میکنن، گفتم واسه این راضی نیستن

نه عزیزم من نگفتم که بچه ها اذعان میکنن، گفتم واسه این راضی نیستن

به نظرم ربطی به بچه ها نداره این قضیه 

چیزیه که خود پدرو مادر باید براش تصمیم بگیرن

چرا واقعا چیزهای حلال رو قبیح میدونیم