2821
2789

سلام خانما خوبین

من۶ماهه عقدم عروسیمون فروردین بود اما بخاطر یه سری بحث الکی با شوهرم بهم خورد مادرش و پدرشم تو جریان همه چی میذاره و هر وقت بحث کنیم مادرش میفهمه   من مخالف اینچیزم بهشم گفتم ک نمیخام هر چی بشه بگی باید بین خودمون باشه اینم مادرش فهمید و باهام خیلی بد شده و از خداشه جداشیم میگه تو چطور ب پسرم میگی ب مادرت نگو!!!! پسرم همه چی بهم میگه و من همه چی بهش میگم خود دانی.  و همین یه پسرو داره خیلیم به هم وابستن 

من چیکارکنم ک شوهرم سرش ب سنگ بخوره نذاره مسائل ب خانوادش بکشن! الانم خیلی ازم دور شده درسته زنگ میزنه ولی خیلی کم  و نشون میده  همه چی طبیعیه 

ولی حقیقتش عوض شده زیاد زنگ نمیزنه پیام بده

ولی تا ببینه ناراحت میشم میخاد ببینه چرا ناراحتم و زنگ میزنه میگه میخنده ک منو بخندونه. بگین چیکار کنم ک جذبم بشه مثل قبل احه من خیلی دلم براش تنگ میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا وقتی اختلاف پیش میاد و عروسی رو عقب میندازن یعنی دچار تردید شدن و دارن فکر میکنن، به نظرم بای ...

اونا میگن من عروسیو خراب کردم با اخلاقای بچگونه ک دارم ولی شوهرم عصبی ک میشه زود تصمیم میگیره و اون گفت عروسیو کنسل میکنه.

ب مادرشوفرت بگو بعد ازدواجم میگم شوهرم بیاد همه چی عملیات رو مو ب مو هر روز بهت توضیح بده..از قلم نیوفته!

ب نظر من پسری ک هنووووز نتونسته استقلال داشته باشه و از ننش نتونه دل بکنه لایق ازدواج نیس! چون هنوز بچس

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

بذار بگه

برات مهم نباشه

اگه حساسیت نشون ندی خودش کم کم درست میشه.. اما اگه هی حساس باشی به این موضوع بدتر میشه..

با سیاست بکشونش سمت خودت

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز