2777
2789
عنوان

ترک اتفاق

131 بازدید | 11 پست

سلام،لطفا هرکسی وکیله یا تجربه داشته راهنماییم کنه

منو همسرم سر مشکلات کوچیک دعوا کردیم و الان ۶ماهه از هم خبر نداریم،قصد جدایی ندارم،جواب خودمو نمیده،میخوام از راه قانونی اقدام کنم که برگرده سر زندگی،امکانش هست؟؟تو دادگاه ترک انفاق چی میشه؟فقط نفقه مشخص میکنن یا سعی در اشتی دادن دارن؟؟

شوهری که زنشو 6ماه ول کنه بره..اصلا به درد زندگی میخوره؟؟ هرچی شد میخواد بزاره بره بی خبر؟؟ خانواده ها هیچی نمیگن؟؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

میفرستنتون مشاوره و اجباریه اونجا باهاتون حرف میزنن تا ببین حل میشه یان

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ اقدامی نکردی تا حالا .چطور میشه شش ماه سراغت رو نگیره .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

خواه ناخواه شکایت تنظبم کنی طرف مقابل دراشتی میبنده حالا اگه میخای باز برو دادخواست بده ترک نفقه  تو جلسه به قاضی بگو قصدت اشتیه معمولا میفرستن مشاوره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

کی اون یکی وترک کرد؟ 

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

ادامه دادن با همچین مردی یعنی نابودی زندگیت .خودت رو بدبخت نکن همچین مردی مشخصه خیلی بی مسئولیته

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

آخه کلا فقط لج و لجبازی شده

یکبار فقط نامه دعوت به تمکین برام فرستاد،ولی فقط اظهارنامه بود،و دادگاه اینا نبود،گفتم بعدش حتما الزام به تمکین میگیره که نگرفت دیگه