2777
2789
عنوان

نگید این دامادمونه این دخترخالمه!

264 بازدید | 14 پست

❌نگید  این همکارمه، این دخترخالمه، این دامادمونه و...

💯 هم آقا و هم خانم، تاکید می‌کنم امکان نداره یک مدت با جنس مخالف دردِدل کنید ولی بهش وابسته نشید!

👈 این هشدار رو جدی بگیرید. همه اولش فکر می‌کنند یه #درددل ساده هست اما مطمئن باشید از یک جایی به بعد رابطه از حالت دردِدل خارج میشه و به #دلبستگی تبدیل میشه. حالا برای یک نفر ممکنه این فرآیند سه ماه زمان ببره ولی برای یک نفر دیگه دو سال!

🔻 اگر در چنین #رابطه ای قرار دارید از همین الان، تمامش کنید چون روزی می‌رسه که #چشماتون رو باز می‌کنید می‌بینید زندگی مشترکتون رو از دست دادید.

پس به جای اوردن نفر سوم توی رابطه تون، ببینید #اشکال رابطه تون کجاست و اون رو اصلاح یا تقویت کنید‌.

لیلابهرامپور_روانشناس#

🍃🌸 sedayehamdel@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم با دویت نزدیک شوهرش سر یه مساله ای مشورت کرد یکسال پیش.. بعد ادامه پیدا کرد جریان الان بهم وابسته شدن شوهرش روحشم خبر نداره

تو رو خدا مزاقب باشید بچه ها

الان دوستم انقققدر وابسته شده که نمیتونه باش حرف نزنه..عذاب وجدانای بد میگیره ولی نمیتونه بیاد بیرون بعد ازونور شاید باورتون نشه ولی دوست نزدیک شوهرشه طرف ولی مگه اینو ول میکنه؟؟؟

اره دیگخ.اصلا کلا دردودل خوب نیستشایداون طرف حرفاتم بره بگه وبکنه آتو. هزززاررررررربارگفتم دنبال حا ...

اتفاقا یه جا نوشته بود هرچی ادما رو میشناسی بیشتر میفهمی چرا حضرت سلیمان میرفت با یه مشت گاو و گوسفند و بلبل دردو دل میکرد😂😂😂😂