2777
2789
عنوان

خطری هولناکتر از سیل.......اطلاع رسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 32 پست
اصلا شاخ درمیارم وقتی میبینم هنوزم هستن آدمایی که آشغال میریزن تو طبیعت یا هر جای دیگه... چرا آخه؟؟ ...

دقیقا 

متاسفانه فرهنگش جا نیوفتاده هنوز . بعید می‌ دونم حالا حالا ها کار داره این مملکت!!!! 😢 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
تا از منبع خبریتون مطلع نشدید، انتشار ندید، اینترنت پر از خبر کذب هست 

https://www.donyayesafar.com/n/7489

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش بهمون رحم کنه ... زلزله ..سیل و الانم آتش سوزی 😭😭😭

پیشگیری بشه واطلاع رسانی مشکلی پیش نمیاد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دقیقا  متاسفانه فرهنگش جا نیوفتاده هنوز . بعید می‌ دونم حالا حالا ها کار داره این مملکت!!!! 😢 ...

فرهنگ زباله نریختن تو محیط و طبیعت رو مادرا باید لطف کن به فرزندانشون یاد بدن. جزو مسائل تربیتی هست که باید رعایت بشه. تو مدرسه زمان ما تذکر میدادن که باید حتما زبالمون رو بندازیم تو سطل. بقیش دیگه تاثیر خانواده هست. وقتی بابای بچه از ماشین پوست میوه پرت کنه بیرون قطعا بچه هم طوطی وار تکرار میکنه.

دقت کردم اصفهانی ها روی تمیز بودن شهرشون حساسن. کاش همه شهرا رعایت میکردن.

دقیقا  متاسفانه فرهنگش جا نیوفتاده هنوز . بعید می‌ دونم حالا حالا ها کار داره این مملکت!!!! 😢 ...

یه مدت پیش پشت چند تا خانم تو خیابون راه میرفتم،داشتن نکتار میخوردن،یکیشون پوستشو انداخت تو جوب انقدر برا من منزجر کننده بود که پوستو از جوب برداشتم انداختم سطل آشغال،بیشعورا به کارم خندیدن عوض خجالت... بعضیا هنوز غار نشینن با وجود ادکلن مارک و موی بلوند

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

اره دقیقا ما رفته بودیم طالقان اگه بدونید چیکار کرده بودن ظرف یکبار مصرف همینطوری ریخته بودن توطبیعت  باید فرهنگ سازی شه من که همیشه به بچه هام میگم مراقب طبیعت باشن 

فرهنگ زباله نریختن تو محیط و طبیعت رو مادرا باید لطف کن به فرزندانشون یاد بدن. جزو مسائل تربیتی هست ...

آره عاشق اصفهانم تو همه چیز فرهنگ دارن 

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

ممنون عزیزم عکسو انتشار میدم 

من به پسرام یاد دادم آشغال نریزند کوچیکه بااین که 22ماهشه ولی آشغال خوراکیشو دستش میگیره تابرسیم به سطل زباله توفامیلمونم معروفم که وقتی میریم گردش کیسه زباله دستم میگیرم شروع میکنم آشغالا روجمع کردن هر چقدرم ریز باشند برشون میدارم بقیه هم یاد گرفتند همکاری میکنند

فرهنگ زباله نریختن تو محیط و طبیعت رو مادرا باید لطف کن به فرزندانشون یاد بدن. جزو مسائل تربیتی هست ...

پسر من پنج سال داشت.  توی خیابان چند تا نوجوان در حال خوردن بستنی چوبش رو انداختن روی زمین بلند گفت مامااااان اشغال انداختن 

اونا کمی فقط کمی خجالت کشیدند و به راهشون ادامه دادند 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من این مشکل رو با دانس آموزان دارم  مجبور میکنم اشغال رو داخل سطل بندازن هرچند به قول استارتر ...

خیلی موافقم...

تو رو خدا بیاین فرهنگ سازی کنیم،حتی به غریبه هم تذکر بدیم نکنه این کار رو...

من حتی پوست میوه رو هم تو طبیعت چال میکنم تا ظاهر زشت نداشته باشه... حتی اگه یدونه شکلات بخورم و جایی نداشته باشم پوستشو بندازم تا خونه تو دستم نگه میدارم

پسر من پنج سال داشت.  توی خیابان چند تا نوجوان در حال خوردن بستنی چوبش رو انداختن روی زمین بلند ...

کاش همه مادرا مثل شما برای تربیت فرزندشون کمی وقت بذارن و مسائل مختلف رو در نظر بگیرن.

ممنون عزیزم عکسو انتشار میدم  من به پسرام یاد دادم آشغال نریزند کوچیکه بااین که 22ماهشه ولی آش ...

چقدر عالی که اهمیت میدین