2777
2789

خیلی مبارکه انشا... به سلامت بیاد بغلتون. لطفا منم دعا کنید.

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج روز عددش کمه به نظرم

شاید لقاح دیر انجام شده 

دو روز بعد بازم آزمایش بده

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
مرسی عزیزان فقط این من دیروز روز سی پنج پریودم آزمایش دادم اینجا زده دو هفته  من که حساب میکنم ...

هیچ کس نمی تونه سن بارداری رو دقیق حساب کنه

حتی اگه شما تو اون ماه فقط یه نزدیکی داشته باشی و همون باعث بارداری شده باشه بازهم نمی تونی بگی من دقیق می دونم چه روزی باردار شدم چون ممکنه لقاح دو سه رو بعد اتفاق افتاده باشه

به هر صورت تاریخ زایمان و سن بارداری رو با آزمایش و سنو به صورت تقریبی تعیین می کنن که تازه همونم زیاد دقیق نیست

مبارکه

ان شاءلله بارداری خوب و زایمان راحتی داشته باشی

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
سلام دوست عزیز به سلامتی انگاری شما پلی کیستیک بودی میشه بگی چیکار کردی وچی مصرف کردی قبل بارداریت؟

من شش ماه کامل قرص گلو کوفاژ روزانه سه تا میخوردم وزنم رو اوردم پایین تر تو خونه از روز اول پریودی روزی بیست دقیقه میرقصیدم و ورزشهای زیر شکم انجام میدادم محل تخمدونام رو هر شب حوله داغ میکردم میزاشتم تخمدونام را ماساژ میدادم سبزی نعنا زیاد میخوردم پیاده روی زیاد میرفتم دارچین زنجفیل فلفل هل میخک داخل چاییم میرختم بابونه دم میردم میخوردم سردیجات رو کمتر میحوردم شیرینی وقند ونوشابه کم میخورم کلم بروکلی میخوردم رازیانه و تخم شوید و زنیان آسیاب کردم هر روز صبح یه قاشق میخوردم آبم میردم پشتش البته همین کارا رو تا روز دوازده سیزده پریودی انجام میدادم بعدش استراحت میکردم قرص امگا۳ فولیک اسید ویتامین ای مولتی وتامین میخردیم با شوهرم البته شوهرم تحرکش ضعیف بود و داروهای دیگه میخورد تو دوران پریودی اصلا حمام نمیرفتم آب به خودم نگرفتم برای دستشویی خودم رو با دستمال پاک میکردم از نوار بهداشتی استفاده نکردم پارچه مصرف میکردم خیلی کارا کردم تو این شش ماه

سلام دوست عزیز به سلامتی انگاری شما پلی کیستیک بودی میشه بگی چیکار کردی وچی مصرف کردی قبل بارداریت؟

منم یودم با امپول اچ سی جی باردارشدم

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
بار اوله ای یو ای کردی که گرفت؟

شش ماه پیش ای یو ای کردم نشد دکتر گفت بیا دوباره انجام بده نرفتم گفتم مهمتر از همه چی اینه که اول خودمبا شوهرم تقویت بشم البته شوهرم چهار ماه دارو خورد تو این مدت

چند وقت اقدام بودی تنبلی تخمدان داشتی چی مصرف کردی؟؟؟؟

من پنج سال منتظر بودم اول که شوهرم راضی نمیشد دکتر بره آزمایش بده بعدم که رفت آزمایش گفتن همه خوبه تازه آزمایشگاه خصوصی بود که رفته بود تو همین سایت گفتن فقط آزمایشگاهی که مرکز ناباروری هست جواب درست میده  رفت اونجا دیدیم زمین تا آسمون جوای این با اون فرق میکنه و به مدت چهار ماه دارو خورد وتقویت شدخودمم که گفتم چه کارایی کردم