2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم چند سال پیش طلاق گرفته من خیلی وقته قطع رابطه ام باهاش چون ناراحتم من رو ول کرد رفت و هزارتا بلا سرمن اومد الان خیلی وقته چون من بچه دار اینا شدم دلش میخواد من و بچم رو ببینه البته خیلی وقته که میگه میخواد منو ببینه من قبول نکردم حالا نامادریم میگه مردم میگن رفتی پیشش هزار بار هم میگی نه باز میگه نمیدونم چی گیر اون میاد به من میگه بازیگر خوبی هستی نقش خوب بلدی بازی کنی

من جاریم نامادری داره از مادر خودش مهربونتر و عزیزتر.چنان گریه ای میکرد پشت اتاق زایمان دخترش که بچم داره درد میکشه بیا و ببین.کلا خانوم خیلی خوب و محترمیه.چندوقت پیش با دوست صمینی دوران جوونیش صحبت که میکردم گفت دختر فلانی جاریته،یعنی اصلا جایی عنوان نمیکنه که دختر خودم نیس و دختر شوهرمه