2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت نی نیم چیه ؟😄

386 بازدید | 48 پست

برام فرقی نداره نی نیم چی باشه فقط عشقه مامانه

ولی خیلی دلم میخواد زودتر بدونم دختر یا پسر دوست دارم تصورش کنم برای چیزی بخرم 😊

علائم ،حالت تهوع دارم ولی تا حالا حالم بهم نخورده 

از همه ی غذاها تقریبا بدم میاد بخصوص گوشت و مرغ و ماهی ولی خوب له زور میخورم

بیشتر دوست دارم چیزای ترش و شور بخورم 

میوه مخصوصا گوجه سبز و خیار خیلی دوست دارم

چیزای گرم نمیتونم بخورم مثل چای و آب جوش ..

همیشه دوست ارم دستم تو آب سر کنم با آب رو به خنک دوش میگیرم در حالی که قبلا اصلا اینجوری نبودم

یکم صورتم جوش زده ولی پوستم روشن شده

شکم تقریبا تیزه اصلا پهلو نزدم

خیلم کسل شدم بعضی وقتا فکر میکنم کتک خوردم 😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينكه از گوشت بدت اومده ميخوره دختر باشه اما تيز بودن شكم به پسر ميببره گيج شدم  

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
مرسی دوست خوبم

خواهش میکنم، دختر و پسر فرق نداره فقط سالم باشه و صالح

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

شکم تیز پسره گرد دختر.انشاالله به سلامتی بغلش کنی

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …