2789

برام اتفاق نیافتاده ولی اگه کسی بهم همچین حرفی بزنه خودمو نمیبازم سرمم نمیندازم پایین و برم بهش یجوری خوشحالمیگم وای واقعا راحتم کردی چند ماه پیش میخواستم بهت بگم جداشیم میترسیذم ناراحت بشی و خوشحال شدم که نظرمون یکیه و میرفتم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچوقت تو این شرایط نبودم. با هرکی آشنا میشم عین کنه میچسبه باید به زور دعوا بندازمش بیرون از زندگیم

میشه بگی چکارمیکنی ولت نمیکنن منو ول میکنن چندتارفتارتو بکو من بیعرضه یاد بگیرم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
دارم دیوونه میشم ۱۲ ساعته که پیام ندادم

خب نداده باشی 

چقدر سخت میکنی واسه خودت مگه کیه ؟؟؟

خودتو بچسب 

یروز فوقه فوقش بشین اه و ناله کن تا میتونی گریه کن 

بعدم پروندشو ببند بره رد کارش 

قرار نیست بخاطر یه نفر دیگه عذاب بکشی که

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...
اگه بهم بعده سه سال بدون دلیل بگه برو رد زندگیت،،، مطمئن باش پشیمونش میکردم.بلایی سرش میاوردم که مر ...

سر تعصب بیجاش بود بخدا کاری نکردم فقط اومد محل کارم بعد همکارم ک مرد بود سوال پرسید منم بلند جوابش دادم اونروز ناراحت بودم شدید بغض داشتم اگه صدامو بلند نمیکردم اشکم در میومد میگه نه تو هروقت سرکار باشی با مردا اینجور راحتی و رفت 😶

دارم دیوونه میشم ۱۲ ساعته که پیام ندادم

من قبل ازدواج با یهذتفر بودم البته زیر نظر خانواده  خواستگاری کرده بود نامزد طور

مریض بود خود ککه پندار بود هنش میگفت من بهترینم منو از دست نده یه شبم بی مقدمه  اس داد خدافظ

منم انداختمش اشغالی 

دو ماه بعد پیداش شد گند زدن بهش  به غلط مردن افتاد دایورتش کردم به داداشم داداشم بهش پی پی کرد تمام گریه ام نکردم 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
وای ک در حال دیوونگیم

اصلا بهش پیام نده گذر زمان حالتو بهتر میکنه و اون موقع میفهمی همچین اش دهن سوزی نبوده . به خودت فرصت بده و از این ارتباط درس بگیر مطمئنا نفر بعدی رو با چشم بازتر انتخاب میکنی

هیچوقت تو این شرایط نبودم. با هرکی آشنا میشم عین کنه میچسبه باید به زور دعوا بندازمش بیرون از زندگیم

واااای دقیقا مثل من...همیشه من بودم که کات میکردم به زووور ...با آخری دوسال تحملش کردم تا اینکه ازدواج کردم و شرش کنده شد چون هیچجوره ولکن نبود