2777
2789
عنوان

دلتنگی..

265 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها...من خیلی حالم بده الان ۶ ماهه عروسی کردم اما اصلا حال خوشی ندارم مشکل من اینه که تک دخترم و یک برادر دارم که مشکل ذهنی داره و فوق العاده برادرم و مادرم به من وابستن...من عروسی کردم مادرم خیلی تنها شد..من با مادر شوهرم تو یه ساختمونم اما رابطم باهاش خوب نیست چون اخلاقای خوبی نداره و تو ۲ و نیم سال نامزدیم و ۶ ماه عروسیم خون منو کرد تو شیشه و آزارم میداد و من هرکاری کردم بازم همون بود کارایی براش کردم که در حق مادر خودم نکردم و بخاطر همین همیشه نسبت به مادرم عذاب وجدان داشتم..چون مادرم از جون و دل مایه میذاشت برای من اما من برای اونا اینجوری بودم...الانم مشکلم اینه که خونم تهرانه مادرم کرجه ماهی یکبار میام چندروز میمونم باز برمیگردم تهران دلم میخواد پیش مامان و داداشم باشم الان ۵ روزه خونه مادرمم شوهرم میگه فردا شب بیام دنبالت اما دلم نمیخواد برم...از طرفی هم دلم برای شوهرمم تنگ میشه اون برخلاف خانوادش مرد خیلی خوبیه من واقعا عاشقشم الان ۶ ماهه تو این دوراهیه سیاهم نه ما نه مادرم اینا نمیتونیم نقل مکان کنیم😔😔همش در حال استرس و غصه ام بماند که مادرشوهرمم چقدر دلمو شکونده..تروخدا کمکم کنید خیلی حالم بده الان که دارم مینویسم صورتم پر از اشکه..با اینکه ماهی یکبار میرم خونشون چند روز میمونم مادر شوهرم بعضی وقتا ناراحت میشه آخه نمیدونم چه دشمنی ای با مادرم داره که همش دنبال اینه که من از مادرم دور کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرمنم اینجوریه البته به هدفش رسید شوهرمو به جون خونوادم انداخت وبی احترامی شد وحرمتها شکست سه ماهه خونه بابامم ونیومده دنبالم😔خدا ذلیلش کنه هیچوقت نمیبخشمش

فقط دوست داره منو از عزیزانم دورکنه وفاصله بندازه😔😕

خب چرا؟؟؟خودش هم دختر داره نمیفهمه یه دختر چقدر به مادرش وابستس؟

نه عزيزم مگه اون هرچي براي دخترش ميخواد براتوهم ميخواد ؟

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
مادرشوهرمنم اینجوریه البته به هدفش رسید شوهرمو به جون خونوادم انداخت وبی احترامی شد وحرمتها شکست سه ...

الهی بمیرم خدا لعنتش کنه..مادرشوهرم منم یه بار باعث شد روی شوهرم تو خانواده من بازشه اما من با کلی بدبختی حلش کردم ۸ ماه ۱ چشمم اشک بود یه چشم خون

الهی بمیرم خدا لعنتش کنه..مادرشوهرم منم یه بار باعث شد روی شوهرم تو خانواده من بازشه اما من با کلی ب ...

خدانکنه گلم  خیلی بدبختم خونوادم خیلی شکستن مثل دیوونه ها میخندم جلوشون بعدش شبا تاصبح خودخوری میکنم وگریه میکنم وآه میکشم یه پیامم بهم نمیده شوهرم😔دلم براش تنگه 

تهران تا کرج راهش زیاد نیست با مترو برو برگرد هروقت دلت تنگ شد صبح برو بعدازظهر برگرد الانم ک خوبه ت ...

رفتن و شوهرم میذاره با مترو برم اما برگشتو نداره میگه بعداز ظهرا شلوغه باید وایستی خودم شب بیام دنبالت..اونم گشنه تشنه ساعت ۱۰ شب میاد تا بیاد کرج دنبالم ساعت ۱۱ ۱۲ شب شده و صب زود هم باید بره سرکار چند بار اینکارو کردم اما بدبخت با شکم خالی خوابید😔😔