2777
2789
عنوان

چشم 😍😍آبی

804 بازدید | 49 پست

سلام خانمها نظرتون خیلی برام مهمه پس نظرتون بنویسید لطفا😘

من دفعه قبل عروسی خواهر شوهرم دعوت بودم مپهامو بلوند کردم و لنز خاکستری روشن گذاشتم خیییلی خوب شده بودم همه میگفتن 

الان عروسی برادر شوهرمه میخوام موهامو مشکی مشکی کنم    اولش قصد داشتم لنز نذارم 

حالا وسوسه شدم لنز آبی بزارم بنظرم چشم.ابی و موی مشکی ناز میشه 

ولی باز دو دلم میگم نگن لنز میذاره که قشنگ میشه وگرنه قشنگ نیست😕😕

چه کنم بزارم لنزو یا 👸👱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم میخاد موهامومشکی کنم میترسم بهم نیاد

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
موی مشکی به همه میاد عزیزم

واقعا؟مطمینی؟ازموی بلوند خسته شدم😥

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …