یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رولی درست کن پریشب درست کردم عااالی شد ولی خدایی حوصله توضیح ندارم
منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑 کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂 _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
مایه ماکا ونی درست میکنی ورقه های لازانیا رو مثه ماکارونی تو آب جوش میزاری تا نرن بشن همون تو آبکش میکنی بعد تو ظرف میچینی و موادتو لایه لایه میریزی آخر سر هم سس سفید یا بشانل و میریزی روی جوادت و پنیر پیتزا البته رو مواد لایه های زیری هم میتونی سس و پنیر بریزی میزتری تو فر من با ماکرویو درست نکردم، توز مایه ماکارونیت میتونی قارچ و ذرت و تکه های فلفل دلمه ای هم بریزی
یعنی نصف موادش خودم درست کردم... اخه رب تو اون کنسرو حاضری کم بود ...نصف دیگ شم که همون حاضری بود... با هم قاطی کردم ... ۶ دقیقه تو اب جوش بزار بجوشه بعد آبکش کن بعد یه ظرف اندازه و فیکس انتخاب کن کفشو روغنی کن لایه اول و بزار مواد و بریز اگه پر پنیر دوست دارین بالای هر لایه کمی پنیر بریز بعد همینطور تا لایه اخر ..لایه آخرو خیلی مواد و پنیر بزار بعد بزار فر ۲۲۰ درجه فکر کنم ... ۲۵ دیقه بعد پنیرای روش طلایی شد بردار
مواد ماکارانی گوشت یا سویا و پیاز و ذرت و فلفل دلمه و قارچ و اگه دوست داشتی سیب زمینی خیلی ریز سرخ کن بارب گوجه و زرد چوبه که خوشرنگ بشه...لازانیاهاهم بزار تو آبجوش که پخته و نرم بشه.بعد ظرفتو چرب کن یه لایه لازانیابزار اول بعد پنیر پیتزابریز بعد مواد یکم بریز که خیلی زخیم نشه بعد پنیر و دوباره یه لایه لازانیا و ادامه بده به ترتیب تا چهاریاپنج طبقه بشه لایه آخر یعنی لایه رویی لازانیارو کهو گذاشتی یکم سس قرمزو مایونز بریز و کامل روی لازانیاپخشش کن و روش حسابی پنیر بریز نیم ساعت بزار تو فر...راستی از ادویه ای که داخل کارتن لازانیاس روی هرلایه مواد بپاش