2777
2789
من چهارم  من بدشانسی می اوردم وگرنه خوب بودم نسبت به دیگران ولی اخرین دفعه واقعا عالی بودم ح ...

واقعا ؟من فکر میکردم پسرارو راحت تر قبول کنن

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشکسوتمونی پس شما😉

من علاقه نداشتم اصن وقفه انداختم بینش...اخرین بارم با بابام دعوام شد سرم داد زد گفت مسخرش در اوردی اینسری قبول نشدی خونه نیا  وای همه بره امتحانم اومدن ابجیم داداشم بابام بچه ابجیم هیچ وقت یادم نمیره  البته استرسم خیلی بالا بود هر سری خاموش میکردم من تا دفه ۶ ام خاموش کردم همش 

من علاقه نداشتم اصن وقفه انداختم بینش...اخرین بارم با بابام دعوام شد سرم داد زد گفت مسخرش در اوردی ا ...

چه بدشانسی آوردی.خوبه که باز گرفتی گواهینامتو بالاخره.موفق باشی عزیزم

واقعا ؟من فکر میکردم پسرارو راحت تر قبول کنن

نه 

البته تعداد دخترا بیشتره واسه همین تعداد قبولی بیشتر به نظر میاد

بعد پسرای ما همه از این سرباز صفرا بودن

یه اقاهه بود چهل ساله بود دفعه چهلمش بود

در کل به نظرم اکثر پسرا خنگ بودن به جز یه تعداد کم که دفعه اول قبول میشدن معلوم بود از نوجوونی میشینن و راحت دنده عوض میکردن و مسلط بودن بقیشون تعطیل بودن

نه  البته تعداد دخترا بیشتره واسه همین تعداد قبولی بیشتر به نظر میاد بعد پسرای ما همه از این ...

مرسی عزیزم بدم ببینم چیکار میکنم فردا 

چه بدشانسی آوردی.خوبه که باز گرفتی گواهینامتو بالاخره.موفق باشی عزیزم

دگ دفه ۹ ام با کل خانواده رفتم قبول شدم هیچ وقت یادم نمیره البته افسر باعث شد من قبول شم خدایی بخاطز اینک من کلن ادم استرسی ام اومدم دنده عوض کنم تو اینه بابام دیدم افسر گفت عزیزم فدات شم چرا استرس داری  گفتم تو دلم وای عاشقتم من انگار اب ریختن رو من اروم شدم اصن  دو تا دوبل حرفه ای دور دو فرمون زدم گفت پیاده شو پیاده شدم گفت مدارکت بده دادم دستام داشت میلرزید میدوسنتم قبول شدم ابجیم اومد پیشم دید دار دستام میلرزه بهم اشار کرد دستات بد پشت الن میزنه عدم تعادل روانی  ابجیمم مدارک ازش گرفت خخخخخ

مرسی عزیزم بدم ببینم چیکار میکنم فردا 

اصن استرس نداشته باش اصنننن و مطمعن باش ک قبولی  از هیچ کسم سوال نپرس اونجا ک دفه چندمت و اینا من میکردم این کار باعث میشه استرست بیشتر شه

دگ دفه ۹ ام با کل خانواده رفتم قبول شدم هیچ وقت یادم نمیره البته افسر باعث شد من قبول شم خدایی بخاطز ...

😂😂الهی بگردم عدم تعادل😂😂مدارک همون پرونده دیگه ؟