2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

110 بازدید | 9 پست

من دارم دوتا بچه بزرگ میکنم یکیش بچه خودمه یکیش بچه شوهرم ، تابستون ک میشه هر کدومشون میرن طرف مامان و بالاشون ،من خیلی تنها میشم انگاری غریبه شدم واسشون ی سراغ ازم‌نمیگیرن ب دخترم میگم بیا میگه نمیام 

خیلی دلم‌میخواد بذارم بچه دارشم ولی شوهرم نمیخواد نظرتون چیه رو بچه دار شدنم ؟ چیکار کنم شوهرموراضی کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ناراحت نشيا ولي خب بچه ها هم حق دارن هم پدر ميخىان هم مادر و اين اقتضاي طبيعي طلاق هست كه يه وقت ...

ن ناراحت نمیشم ولی خیلی دلم میگیره ، من انقد براشون زحمت میکشم توی سال تحصیلی انقد حرص درسهاشون و میخورم هرروز صب پامیشم میفرسمشون مدرسه ببرشون حمام لباسهاشونو بشور ،بخدا تو این یک ماه ک امتحان داشتند انقد منو اذیت کردن حالا ک من تنها شدم و راحت شدم ولم میکنن میرند 

ن ناراحت نمیشم ولی خیلی دلم میگیره ، من انقد براشون زحمت میکشم توی سال تحصیلی انقد حرص درسهاشون و می ...

سخت نگير مادرا همشون همينن.من و شماهم كه ازدواج كرديم مادرو پدرامونو ولشون كرديم به امان خدا چسبيديم بخ خوشي ها و غم هاي خودمون. حالا هم بچه هات يكمي زودتر شروع كردن.

من احساس ميكنم از چيز ديگه اي دلگيرين.وگرنه والا مامان و باباي شما هم بهتون اجازه ميدادن تابستونا ميرفتين پيش مادربزرگا ، كما اينكه خيلي از ماها همينجور بزرگش شديم 

سخت نگير مادرا همشون همينن.من و شماهم كه ازدواج كرديم مادرو پدرامونو ولشون كرديم به امان خدا چسبيديم ...

خب دلم میخواد پیش خودم باشن ببرمشون کلاس و...

ببین اینکه بچه هات هستند ولی نیستند منو اذیت میکنه اختیارشون دست من نیس ، اگه بچه خودمون بود من راحت تر بودم