2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز یه سونو دادم...ساک بارداری تشکیل شده ...ولی جنین تو هفته هفت دیده میشه...

خوب دیروز سونو دادی ساک تشکیل شده دیگه هشت هفته که بری قلبم تشکیل شده و جای هیچ نگرانی نیست از الان اینجوری استرس داری تا آخرش که دور از جونت تلف میشی آرامشتو حفظ کن خدایی اون بالا سر هست که حواسش هست 

چمیدونم...همش میگم نکنه بارداری پوچ باشه و جنینی اشکیل نشه

چرا این فکرو میکنی مگه قبلا تجربه بارداری پوچ داشتی?  نگرانی باید دلیل داشته باشه بدونه دلیل اشتباهه این کارت اللن خیلی حساسه نباید استرس داشته باشی دیگه خود دانی

چرا این فکرو میکنی مگه قبلا تجربه بارداری پوچ داشتی?  نگرانی باید دلیل داشته باشه بدونه دلیل اش ...

قبلا فقط تجربه سقط داشتم تو هفته ۱۳...اون موقع هم یهو همه علائم بارداری از بین رفت...ولی من فکر کردم چون وارد ماه ۴ شدم علائم از بین رفته....تو هفته ۱۷ که سونو دادم گفتن که جنین تو هفته ۱۳ تلف شده و از بین رفتن علائم به این دلیل بوده...الانم چون علائم کم شده نگران شدم

قبلا فقط تجربه سقط داشتم تو هفته ۱۳...اون موقع هم یهو همه علائم بارداری از بین رفت...ولی من فکر کردم ...

خب پس نگرانیت دلیل داره عزیزم ولی بازم امیدت به خدا باشه و همه ی مراقبتای لازمه رو انجام بده یکی مثل من بدونه هیچ مشگلی دارم بارداریمو پشت سر میزارمو استرسی از بابت بچم ندارم اما شوهرم دق کشم کرده و یه هفتس اومدم قهر برام دعا کن منم برات دعا میکنم

خب پس نگرانیت دلیل داره عزیزم ولی بازم امیدت به خدا باشه و همه ی مراقبتای لازمه رو انجام بده یکی مثل ...

وای عزیزم ایشالا مشکلتون زود حل بشه...هرکی یه دردی داره...ان شاالله خدا یه نظری کنه