2777
2789
عنوان

خانمای شیرازی که ب تازگی سزارین اختیاری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 23 پست
من ۱۱ هفته هستم نمیدونم ان تی کجا برم دوست دارم جنسیت رو زودتر بهم بگه شما جایی سراغ نداری تو سون ...

همین اسما معماردوست تو سنو ان تی جسنیت رو میگه. من کلا سنو نرفتم بعداز اینکه آزمایش دادم حالا میخوام برم صدای قلب جوجه رو بشنوم

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا زیر نظر دکتر نیستی شما؟ اینکارا همش دکترت انجام میده برات

میخوام برم زیر نظر ی دکتر که مطمئن باشم سز میکنه منو. هنوز کسی و نتونسم پیدا کنم

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
میخوام برم زیر نظر ی دکتر که مطمئن باشم سز میکنه منو. هنوز کسی و نتونسم پیدا کنم

حالا تا بخوای پیدا کنی یه جا باش حتما

یه موقع باید دارویی چیزی مصرف کنی

الان باید آزمایش کامل داده باشی یه موقع مشکل کلیه و کم خونی و تیروئید اگه داری رو بچه تاثیر نذاره

برو زیر نظر یه دکتر

بعدم تو این مدت پیگیر باش یه از دکتر آشنا نامه بگیر که یه مشکل داری و باید سزارین بشی

اون نامه رو هرجا ببری سزارینت میکنن.بیمه هم قبول میکنه

مثلا یه چشم پزشک نامه بده که چشمت مشکل داره

یا یه ارتوپد بگه ستون فقراتت مشکل داره

هفته 8هستم تازه. سنو هم یکشنبه میخوام برم اسما معماردوست چون شوهرمم میتونه بیاد باهام.ولی کلا نمیخوا ...

اگه مطمئن شدی که معماردوست جنسیت رو میگه به من بگو همینجا پست بذار میخونم اگه زحمتت نیست

برو زیر نظر یه دکتر بعدم تو این مدت پیگیر باش یه از دکتر آشنا نامه بگیر که یه مشکل داری و باید سزار ...

چشامم استیک مات هست وپای کیستیک هستم شنیدم زنایی که پلی هستن سز میشن باید حتما برم برا سز پیگیری کنم. حالا اسید فولیک هم میخورم

اگه مطمئن شدی که معماردوست جنسیت رو میگه به من بگو همینجا پست بذار میخونم اگه زحمتت نیست تشکر

باشه عزیزم

چشامم استیک مات هست وپای کیستیک هستم شنیدم زنایی که پلی هستن سز میشن باید حتما برم برا سز پیگیری کنم ...

حتما دنبال نامه دکتر باش

چون اگه همینجوری اختیاری بری بیمه شامل نمیشی

وقتی میتونی نامه پیدا کنی خب چرا پول الکی بدی