1378nanaz مدیر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 265 عنوان خانمای شیرازی که ب تازگی سزارین اختیاری داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 23 پست خانما شما پیش کدوم دکتر بودین و کدوم بیمارستان و هزینه هاتون چقدر شد. میخوام حتما سز بشم خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه 1398/03/08 | 21:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378nanaz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 265 من ۱۱ هفته هستم نمیدونم ان تی کجا برم دوست دارم جنسیت رو زودتر بهم بگه شما جایی سراغ نداری تو سون ... همین اسما معماردوست تو سنو ان تی جسنیت رو میگه. من کلا سنو نرفتم بعداز اینکه آزمایش دادم حالا میخوام برم صدای قلب جوجه رو بشنوم خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 همین اسما معماردوست تو سنو ان تی جسنیت رو میگه. من کلا سنو نرفتم بعداز اینکه آزمایش دادم حالا میخوام ... خب چرا زیر نظر دکتر نیستی شما؟اینکارا همش دکترت انجام میده برات
1378nanaz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 265 خب چرا زیر نظر دکتر نیستی شما؟ اینکارا همش دکترت انجام میده برات میخوام برم زیر نظر ی دکتر که مطمئن باشم سز میکنه منو. هنوز کسی و نتونسم پیدا کنم خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 میخوام برم زیر نظر ی دکتر که مطمئن باشم سز میکنه منو. هنوز کسی و نتونسم پیدا کنم حالا تا بخوای پیدا کنی یه جا باش حتمایه موقع باید دارویی چیزی مصرف کنیالان باید آزمایش کامل داده باشی یه موقع مشکل کلیه و کم خونی و تیروئید اگه داری رو بچه تاثیر نذاره
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 میخوام برم زیر نظر ی دکتر که مطمئن باشم سز میکنه منو. هنوز کسی و نتونسم پیدا کنم برو زیر نظر یه دکتربعدم تو این مدت پیگیر باش یه از دکتر آشنا نامه بگیر که یه مشکل داری و باید سزارین بشیاون نامه رو هرجا ببری سزارینت میکنن.بیمه هم قبول میکنهمثلا یه چشم پزشک نامه بده که چشمت مشکل دارهیا یه ارتوپد بگه ستون فقراتت مشکل داره
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 هفته 8هستم تازه. سنو هم یکشنبه میخوام برم اسما معماردوست چون شوهرمم میتونه بیاد باهام.ولی کلا نمیخوا ... اگه مطمئن شدی که معماردوست جنسیت رو میگه به من بگو همینجا پست بذار میخونم اگه زحمتت نیستتشکر
1378nanaz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 265 برو زیر نظر یه دکتر بعدم تو این مدت پیگیر باش یه از دکتر آشنا نامه بگیر که یه مشکل داری و باید سزار ... چشامم استیک مات هست وپای کیستیک هستم شنیدم زنایی که پلی هستن سز میشن باید حتما برم برا سز پیگیری کنم. حالا اسید فولیک هم میخورم خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه
1378nanaz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 265 اگه مطمئن شدی که معماردوست جنسیت رو میگه به من بگو همینجا پست بذار میخونم اگه زحمتت نیست تشکر باشه عزیزم خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 چشامم استیک مات هست وپای کیستیک هستم شنیدم زنایی که پلی هستن سز میشن باید حتما برم برا سز پیگیری کنم ... حتما دنبال نامه دکتر باشچون اگه همینجوری اختیاری بری بیمه شامل نمیشیوقتی میتونی نامه پیدا کنی خب چرا پول الکی بدی