2777
2789

خانما شما پیش کدوم دکتر بودین و کدوم بیمارستان و هزینه هاتون چقدر شد. میخوام حتما سز بشم

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوشتری شنیدم میگن سزاختیاری۵تومن

میخوام بیمارستان خصوصی باشم. بیمارستان خصوصی و دکتری که سز اختیاری انجام بده نمیشناسین

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

من دکترم الهام شرکا بود

قول سزارین داد

رفتم اومدم رفتم اومدم

تاااااا ماه آخر

دو هفته مونده به زایمانم گفت من سزارین نمیکنم

دیگه تو اون شرایط هم کسی منو قبول نمیکرد برای سزارین

بخدا پدرم در اومد بس که رفتم و اومدم تمام دکترا سر زدم سزارین نکردن

رفتم همون طبیعی بیمارستان اردیبهشت

من دکترم الهام شرکا بود قول سزارین داد رفتم اومدم رفتم اومدم  تاااااا ماه آخر دو هفته مونده ...

حالا من رفتم رئیس بیمارستان اردیبهشت آقای کسائیان فقط سزارین میکنه ولی بیمه قبول نمیکنه

استار تر جان چند هفته ای؟ نی نی چیه؟ سونو اولت کجا رفتی؟ ان تی

هفته 8هستم تازه. سنو هم یکشنبه میخوام برم اسما معماردوست چون شوهرمم میتونه بیاد باهام.ولی کلا نمیخوام زایمان طبیعی کنم ب هیچ وجه

اردیبهشت قشنگ جیبت رو میتکونه بعد مرخصت‌ میکنه فِرت و فِرت پول میخوان ازت

شما هزینت چقدر شد؟ کی زایمان داشتی

هفته 8هستم تازه. سنو هم یکشنبه میخوام برم اسما معماردوست چون شوهرمم میتونه بیاد باهام.ولی کلا نمیخوا ...

من ۱۱ هفته هستم

نمیدونم ان تی کجا برم

دوست دارم جنسیت رو زودتر بهم بگه

شما جایی سراغ نداری تو سونو ان تی جنسیت رو تشخیص بده