بــاربــی۷۶ مدیر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 عنوان تاپیک قبلم ک نیومدین حداقل اینو بیاین چیزی ک نمیشه😊😊😊 | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 44 پست قالب ژله داریناگ دارین عکسشو بدین قیمتش چقدره اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت... 1398/03/08 | 21:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 ت این گرونی قیمتشون خوبه اما خب بستگی داره قالب ۶ تایی بخوای یا۳۰ تایی منظورت این پلاستیکیاس؟ ؟؟؟؟؟؟ اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...
فسقلیشونم عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10249 من پلاستیکی خریدم کوچیکا دو تومن و یه بزرگشو خریدم ۶ تومن.جنسای دیگه هم هس ک گرون تره ولی ب نظرم همینا خوبن.خونه نیستن گلم دسترسی بهشون ندارم ک عکس بگیرم 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 انقدر مدلای قشنگ بدون قالب میتونی درست کنی سرچ کن ببین مرسی عزیز دلم😘 اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...
اردبیلی عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1274 ن..ولی میخام مدلی بشه زیاد گرون نیس از اون دایره ها بخر ۵ تومن ایناس پلاستیکی 🥰😍🤩
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 قالب من این شلکی میشه 5 تومن خریدم ابن ژلس توش؟؟؟ اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 ندارم اما قالب بستگی به جنسش داره از ۲ تومن تا ۳۰ تومن پلاستیکیا زیر ۵ تومنه سیلیکونی ... اره پلاستیکی منظورمه مررررسی اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 عزیزم این ژله ایه که از قالب در اوردم گلم پیمانه ژله چقدریهمثلا چند پیمانه ریختیشکر هم میخاد؟؟؟ اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 ارزونن چار پنج تا دارم میشه عکسشونو بزاری؟؟؟تا حالا درس کردی توشون؟ اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 قالب دارم،،،حوصلم نمیکشه عکس بگیرم،،،پلاستیکی بگیر واسه ژله بازم ممنون😊 اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...
hanaaaaiiii عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 18159 گلم پیمانه ژله چقدریه مثلا چند پیمانه ریختی شکر هم میخاد؟؟؟ شکر که نمیخواددستور درست کردنش هم روش نوشتهاول با یک لیوان اب جوش حل میکنیلیوان دوم اب سرد میریزیمیتونی لیوان دوم رو نصف لیوان بریزی که سفت سفت بشهمن خودم کامل میریزم
یگانه_بلا عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 2202 قالب من این شلکی میشه 5 تومن خریدم منم اینو دارم. پلاستیکی بهتره خانوم گل
بــاربــی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 661 شکر که نمیخواد دستور درست کردنش هم روش نوشته اول با یک لیوان اب جوش حل میکنی لیوان دوم اب سرد میر ... مرسی عزیزمببخشیداینقد سوال پرسیدم اخه یبار درس کرم شل شدچقدتویخچال گذاشتی بمونه؟؟ اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ... ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو نی نی سایـــت...