2777
2789

قالب ژله دارین

اگ دارین عکسشو بدین 

قیمتش چقدره

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندارم و ژله ندوس

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نمیدونم دارم یا نه ولی حدود ۱۲ تا۲۴ هزار تومن باید باشن

وای چ گرونن

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   

همین پلاستیکیا خوبه

اینجا ی بار تاپیک گذاشتن.. اکثرن گفتن پلاستیکی بهتره و راحت تره و ارزونتره

خودمم س تا دارم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
باید تو قالب درس کنی؟؟

ن..ولی میخام مدلی بشه

همین پلاستیکیا خوبه اینجا ی بار تاپیک گذاشتن.. اکثرن گفتن پلاستیکی بهتره و راحت تره و ارزونتره خود ...

اره گلم منظو م پلاستیکیه

چقدگرفتی

میشه عکسشونو بزاری؟؟؟؟؟

قالب دارم،،،حوصلم نمیکشه عکس بگیرم،،،پلاستیکی بگیر واسه ژله

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔