2777
2789
اره عزیزم

خدا قوت 

من قبلا فرش بافتم البته دوره کار آموزی فنی حرفه ای 

خیلی دلم میخواد یه فرش کامپیوتری ببافم 

به نظرت خیلی با نقشه سنتی فرق میکنه؟

بعد تو آپارتمان میشه بافت همسایه ها رو اذیت نمیکنه صداش؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
خدا قوت  من قبلا فرش بافتم البته دوره کار آموزی فنی حرفه ای  خیلی دلم میخواد یه فرش کامپ ...

ببین فرش کامیپوتری فقط عدده و گره این دوتا رو بدونی حله 

سنتی طرحی ک قراره در بیادو میبینی اما این نه و بنظرم اسون تره 

ن زیاد نمیخواد بکوبی مثه سنتی نیست

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه کمدا چیه میشه بگی اره بلدم درست کنم

عزیزم یه برنامه است که مردم وسیله ای که نمی خوان یا خودشون ساختن می ذارن. بعد اونایی که خوششون اومده پول رو به حساب برنامه میریزن. بعد وقتی طرف ارسال کرد. برنامه پول رو میریزه واسه فروشنده. اگه خواستی لینکشو واست بذارم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
عزیزم یه برنامه است که مردم وسیله ای که نمی خوان یا خودشون ساختن می ذارن. بعد اونایی که خوششون اومده ...

با پست وسیله رو ارسال میکنن عزیزم؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
ببین فرش کامیپوتری فقط عدده و گره این دوتا رو بدونی حله  سنتی طرحی ک قراره در بیادو میبینی اما ...

خیلی ممنون دوست عزیز