2777
2789

سلام خانوما ملاج بچه ی من از روزی که دنیا اومد به اندازه یه دونه گردو بود.. منظورم اون قسمتی از سر نوزاده که نرمه 

بعضی بچه ها رو دیدم اون قسمت نرم سرشون اندازه پرتقاله

میشه لطفا بگید واسه نی نی های شما چه اندازه ای بود؟ و کی بسته شد؟ 

آخه میگن اگه زود بسته بشه دیگه مغز بچه نمیتونه رشد کنه و ممکنه مشکل ذهنی پیدا کنه

بچه من یکسال نیمه میترسم میگم چرا بسته نمیشه 

یکم سفت تر شده فقط

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دقیق ولی یادمه تو همون بیمارستان دکتر اومد همه بچه ها رو بررسی کرد به هم تختیم گفت ملاج بچه ات کوچیکه داره زود بسته میشه دارو میدم کنترل میشه گفت مشکل خاصی هم نداره 

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
خب اینکه خیلی خوبه  تا وقتی بازه مغز میتونه رشد کنه چه اندازه ایه اون قسمت نرمش؟

همون گردو .اولش دوتا گردو بودالان اندازه یکی

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
خب اینکه خیلی خوبه  تا وقتی بازه مغز میتونه رشد کنه چه اندازه ایه اون قسمت نرمش؟

دختر من ده ماهشه از اول اندازه همون پرتغالی بود که گفتی الان که دست زدم بسته شده خییییلی کم ازش مونده خیییلیکم اینم بگم خییییییلی باهوشه ماشالا همه چیزشم عالی و به موقع بود

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
چه اندازه ای؟؟ به میوه تشبیه کن

من دخترم 17ماهشه هنوز اندازه یه بند انگشت یا یه بادوم نرمه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲