بانووووووووووو مدیر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 3793 عنوان الان رفتم نانوایی😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 21 پست الان رفتم نونوایی، خیلی هوا گرمه اینجا خیلیدلم سوخت به حال اونیی که پیش تنوربود ونون پخت میکرد،صورتش کبود بوداز گرما،ای خدا حداقل یه کولر میزاشتن براش 1398/03/08 | 18:14 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاسمین۹۸ عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 403 منم همیشه واسم سوال بوده چرا همه نونواها سیگارین😩 نه همشون نیستن .شوهر من با این که از ۲۰ سالگی تو نونوایی کار میکرد و بعدشم شد شاطر حتی لب ب هیچی نزده پاک پاکه حتی خیلی ضعیفم بوده دوران شاطریش
گرینچ عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 5898 نه تاپیک قبلمو بخون الان داشتم درد دل میکردم من فکرای خیلی بدتر از نصب کردن اینستا کردم. صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
بانووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 3793 فکر کن داخل ماه رمضون بوی نان تازه بهت بخوره روزه هم باشی اووف خیلی سخت ... اینا اگه روزه بگیرن که از تشنگی دیر ازجون میمیرن بابا
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36228 نه همشون نیستن .شوهر من با این که از ۲۰ سالگی تو نونوایی کار میکرد و بعدشم شد شاطر حتی لب ب ... بله قطعا همشون نیستن .ایشالا خدا به شوهرت سلامتی بده واقعا شغل سختیه و خدا روزیتون رو زیاد کنه🌹 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
آینازمممممممممم عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 4396 من فکرای خیلی بدتر از نصب کردن اینستا کردم. فقط نصب اینستا نیس تاپیکهای قبلیم هم نوشتم که تو گوشیش پیامهای بد دیدم ،یه چیزی مثل سک چت ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
جاسمین۹۸ عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 403 بله قطعا همشون نیستن . ایشالا خدا به شوهرت سلامتی بده واقعا شغل سختیه و خدا روزیتون رو زیاد کنه🌹 ممنون عزیزم.الان نزدیک ب ۴ ساله ک از اون کار اومده بیرون بخاطر زانو درد.الان موبایل فروشی داریم .و خدارو شکر راضی هستیم
maryamiiibanoo عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 557 فکر کن داخل ماه رمضون بوی نان تازه بهت بخوره روزه هم باشی اووف خیلی سخت ... نه نمیتونن بگیرن که مخصوصا برا شاطر رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ و من در انتظار معجزه🤲