2777
2789

مثلا یکی میاد میگه مادرشوهرم و خواهرشوهرم اومدن خونمون حوصلشونو نداشتم ازاتاقم بیرون نرفتم بیشعورا پاشدن به حالت قهر رفتن حالا واسه مهمونی آخر هفته هم دعوتمون نکردن ولی جاری عنترمو دعوت کردن 

بعد همه میان میگن غلط کردن،حال اون خواهرشوهر ترشیدتو جا بیار،مادرشوهر پیرت بمیره الهی...

یکی میگه شوهرم بهم پول کم میده ،میان میگن طلاق بگیر بابا مرده شور این شوهر کردنتو من شوهرم حقوقش ماهی سه تومنه ولی بمن ماهی ده تومن میده تازه هردفعه هم  که پریود میشم واسم یه سرویس طلا میخره بجای تشکر فحش هم بهش میدم میگه جووووننن تو فحش بده فقط

و... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حجم از بی ادبی از کسایی که ادعاشون گوش فلک رو کرده،،،قابل هضم نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اونجاش که واسه پریود سرویس بهشون میدن رو فقط🤣🤣

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢