2777
2789
عنوان

وای خدا دبگه دارم دیوونه میشم بیاید یه چیزی بگید اروم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نم مثل توداغونم دوسال عروسی کردم حرف مردم شماتتشون پدرمودراورده خودهم فکرنکنم خواهرم خانواده ی شوهرم ...

خدا رو شکر ما کسی نمیدونه اقدامیم.دلم اتیش میگیره وقتی هر ماه چشای پر شوهرمو میبینم ولی با این حال دلداریم میده.تازه دیشب میگه شدی میگم اره میگه میدونم داری دروغ میگی بهم.ولی میدونم این ماه نمیشی تازه ذوقم میکنه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه به جز خودت. فقط باید خودت به این نتیجه برسی که همه زندگی بچه نیست و این روزایی که داره میره با فکر و غصه ی بچه بهترین روزهای جوونیته و دیگه بر نمی گرده.هر وقت تونستی از ته قلبت به این باور برسی اون وقت آروم میشی.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
این ماه عفونتم داشتم الان فک کنم خوب شدم.چون دیگه خارش ندارم.میتونه از عفونت باشه این تاخیر.تازه الا ...

عفونت چجوری خوب شد عزیزم؟

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
شمامشکلتون چیه

تنبلی تخمدان فعلا اینو تشخیص دادن عکس رنگی اینجور چیزا نگرفتم هنوز

مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره...اونی که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم ... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه ....اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه:بازم منفی بود .... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن ...اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره ... یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران ... آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره....مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره ...اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه ... اونم مادره ...مادر فقط اونی نیس که بچشو تو شکم نگه میداره و بعد از ۹ ماه به دنیا میاره...اونی که با تمام مهربونیش یه نفرو از وجود خودش میدونه و عاشقانه بزرگش میکنه اونم مادره...مادر فقط اونی نیس که ۹ ماهه بارداری رو شبانه روز با بچش عشق کنه و لحظه شماری کنه واسه اومدنش...اونی که لحظه ی انتظارش با بارداری فرق داره و منتظرِ ببینه چه بچه ای تو بغلش قراره اروم بگیره اونم مادره...آره دوست من ... همه منتظرا مادرن... ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن... اونم یه مادره.  
پلی کیستک بودم.دارو خوردم دیگه نرفتم دنبالش ببینم حل شده یا نه

منم پلی کیستیکم😔😔😔لعنتی خیلی بده خیلی

تو چه داروهایی مصرف کردی؟

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
عفونت چجوری خوب شد عزیزم؟

پماد کلیتریمازول با یه قرص میخوردم خارش رفع شد.دبگه نمیدونم کلی خوب شدم یا نه.

منم پلی کیستیکم😔😔😔لعنتی خیلی بده خیلی تو چه داروهایی مصرف کردی؟

دکتره گفت سنت کمه.میرم تو20سالگی.گفت عجله نکن و چون چند روز قبل پری هم لک میدیدم بهم ال دی پیشنهاد داد.حالا منظم شدم ولی نمیدونم خوب شدم یا نه

دکتره گفت سنت کمه.میرم تو20سالگی.گفت عجله نکن و چون چند روز قبل پری هم لک میدیدم بهم ال دی پیشنهاد د ...

منم همسن توام و پلی کیستیک ام البته من اضافه وزن دارم😭

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه به جز خودت. فقط باید خودت به این نتیجه برسی که همه زندگی بچه نیست و این ...

نمیتونم بخدا .گاهی شده بیخیال میشم میگم اصلا نمیخوام ولی میبینم ته دلم میخواد..درسته همه زندگی بچه نیست ولی وقتی نمیشه بدتر حس میکنم جاش خالیه

چرا ما مادرا حتی قبل از این ک بارداربشیم انقد بدبختیم    

راضیم یه بچه شلوغ خدا بهم بده ولی بده.البته یه بچه سالم و صالح ازش میخوام.دنیامو به پاش میریزم