2777
2789

سلام حدود یه سال و نیمه که اقدام به بارداری ام و هیچ خبری نیست ماه قبلا 6لکه بینی داشتم و از 7هم خون ریزی شروع شد.الان امروز8ولی هیچ خبری نیست دوسه روزه هم کمرم داره میشکنه ها یعنی.زیر دلمم گاهی تیر میکشه.یعنی هر لحظه حس میکنم پری میشم.تمام فکرم از 6این ماه به این مسله هستش.چیکار کنم از فکرم بره بیرون.هر کاری میکنم به هر چی فکر میکنم بازم تهش میرسم به بچه.دارم نابود میشم کمک کنید

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

این ماه عفونتم داشتم الان فک کنم خوب شدم.چون دیگه خارش ندارم.میتونه از عفونت باشه این تاخیر.تازه الانم یه پیاله ماست خوردم پهلوهام شروع کردن به تیر کشیدن

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکاری میکنم که به بچه فکرنکنم اخرش میرسم به فکرش!! من ۶ماهه اقدامم خبری نیست ازامروز رژیم کانادایی شروع کردم ک کم کنم باشگاهم ک ازیکشنبه میرم تا اضافه وزنامو نابودکنم وبارداربشم انشاللههههههههه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

منم مثل شمام عزیزم دوسال منتظرم این ماه امپول داشتم و از این حرفا  7و۸  یعنی امروز تایم پری هستش از دیشب یک دوبار فقط یه لک صورتی افتاد تو دستمال توالتم کمردرد ودل دردم دارم منم نمیدونم واقعا😔

مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره...اونی که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم ... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه ....اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه:بازم منفی بود .... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن ...اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره ... یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران ... آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره....مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره ...اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه ... اونم مادره ...مادر فقط اونی نیس که بچشو تو شکم نگه میداره و بعد از ۹ ماه به دنیا میاره...اونی که با تمام مهربونیش یه نفرو از وجود خودش میدونه و عاشقانه بزرگش میکنه اونم مادره...مادر فقط اونی نیس که ۹ ماهه بارداری رو شبانه روز با بچش عشق کنه و لحظه شماری کنه واسه اومدنش...اونی که لحظه ی انتظارش با بارداری فرق داره و منتظرِ ببینه چه بچه ای تو بغلش قراره اروم بگیره اونم مادره...آره دوست من ... همه منتظرا مادرن... ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن... اونم یه مادره.