2777
2789
عنوان

بطن مغزی جنین و تک شریانی ناف

1579 بازدید | 45 پست

سلام.هفته ۱۸ بارداری هستم و در سونوی آنومالی گفتن بطن مغزی جنین ۹/۵ میلیمتره و نافش به جای سه تا رگ دو تا داره.برام آمنیوسنتزنوشته ولی جوابش حدودا یک ماه طول می کشه.خیلی مضطربم.کسی تجربه مشابه داشته؟

به منم هفته 18 گفتن تک شریانیه ولی دکترم گفت شریان داره سفت شده دیده نمیشه..اسپرین داد خوردم الان هفته 28 رفتم سونو گفت خوبه تک شریانی نیست..خداروشکر خیلی اضطراب کشیدم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=91789281]به منم هفته 18 گفتن تک شریانیه ولی دکترم گفت شریان داره سفت شده دیده نمیشه..اسپرین داد خوردم الان هف ...[/QUOTEانشاالله سالم و شاد باشید.البته دکتر سونو گفت این تک شریانی بودن خیلی مهم نیس ولی اون اندازه ۹/۵ بطن مغزش به حداکثر نرمال نزدیکه

[QUOTE=91789281]به منم هفته 18 گفتن تک شریانیه ولی دکترم گفت شریان داره سفت شده دیده نمیشه..اسپرین د ...

ممنون... برای شما هم همینطور... درمورد اندازه مغز اطلاعی ندارم خیلی تخصصیه..همون دکتر باید نظر بده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
ایشالله چیزی نباشه.میدونم خیلی الان نگرانی.اما ایشالله خداخودش نمیذاره دلت بشکنه. دختره یاپسر؟

پسره.انشاالله چیزی نباشه.اخه چون هفته بالا هم هستم و مجوز سقط تا ۱۹ هفته و یک روزه.حالااگرخدایی نکرده چیزیش باشه غم از دست دادنش یه طرف و اینکه به شکل غیرقانونی سقط بشه یه طرف😓

مگه ۱۸هفته نرفتی انومالی؟؟ ایشالله سالمه..اصلا فکرشم نکن بندازیش چون سالمه..

اره ۱۸ هفته رفتم انومالی و روز بعدش رفتم امتیوسنتز.اونجا خواستم به روش QF انجام بدن که جوابش زودتر برسه ولی گفتن برای شما نمیشه و هر جور هم بخوایم سریع پیش بریم و اگر مثلا مشکلی باشه به سقط قانونی که در ایران ۱۹ هفته و یک روز تعریف شده نمیرسی.اینقدر استرس دارم که دیگه فک نکنم تو زندگیم برای هییییچ موضوعی اینقدر ناراحت بشم