2777
2789

بله ممکنه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه

ممکنه عزیزم 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

من چهار روز از موعدم گذشته

کمر درد دارم درد پایین کمر

و سینه هام تازه شروع کردن ب درد اومدن

همیشه یه هفته قبل موعد درد میومدن

زیر دلم هم درد میکنه 

اطراف نافم درد میکنه

همش شکمم نفخ داره

و نفس کم میارم

نمیدونم باردارم یا ن

دیشب بیبی زدم 

از نواری ها سه ثانیه گذاشتمش بعد یه دقیقه یه حاله خیلی کمرنگ افتاد

نمیدونم حالا

ترشحاتم خیلی دارم

میشه واسه واقعی شدن تیکرم یه صلوات بفرستین
من چهار روز از موعدم گذشته کمر درد دارم درد پایین کمر و سینه هام تازه شروع کردن ب درد اومدن همیشه ...

ممکنه خانمی اگه باردار بودی ک انشالله هستی خبرشو بده 😍

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
من چهار روز از موعدم گذشته کمر درد دارم درد پایین کمر و سینه هام تازه شروع کردن ب درد اومدن همیشه ...

احتمال بارداریت زیاده

ვნასლო   ჭამ  მაძილს