2777
2789
عنوان

دوفاستون

159 بازدید | 25 پست

خانمایی که دوفاستون مصرف کردین

دوفاستون باعث میشه روزای پری کمتر بشه؟؟؟

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دورهات طولانی بوده بله

هفت روزه بود

ولی این دفعه دو روز لکه بینی داشتم بعد قطع شد دو روز بعدش پری شدم ولی ۳ روز بود امروز که روز ۴ لکه بینیه خیییلی کمه

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
نه مثل قبل بود فقط معذرت میخوام خونریزیم بیشتر شده بود

عجب پس چرا مال من کم شده

دوفاستون مثل متفورمین و گلوکوفاژه یا داروی تحریک تخمک گذاریه؟؟

برای تنظیم دوره ها داده بهم

ببخشید دوفاستون همونه که از روز چهاردهم تخمک پریود میخوریم؟

آره

آها به منم مدرکسی پروژسترون داده بود این ماه واسه تنظیم.اما پریودم کوتاه نبود

پس باید از دکترم بپرسم علتش چیه

هفت روزه بود ولی این دفعه دو روز لکه بینی داشتم بعد قطع شد دو روز بعدش پری شدم ولی ۳ روز بود امروز ...

عزیزم منظورم سیکل ماهینه ات هست نه روزهای پریودی البته منم میخوردم به لکه بینی قبل وبعد پری افتادم رفتم دکتر طریقه مصرفشو برام عوض کرد خوب شدم

بعدن هم اصلا نگران کم بودنش نشو بعض از ماه ها به خاطر بعضی ازدلایل خون پری کم میشه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
دوفاستون مثل متفورمین و گلوکوفاژه یا داروی تحریک تخمک گذاریه؟؟

ببین یه جور هرمونه که بدنو برا باروری آماده میکنه وبه طبع پریودی رو هم تنظیم میکنه خیلیا با همین دوفاستون ومتفورمین باردار میشن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم