2821
2789
عنوان

شوهر دس شکسته

231 بازدید | 12 پست

دستش شکسته ، همه کاراش با منه ، اعصابشم خورده که نمیتونه کاری کنه همش بد اخلاقی میکنه ازینور کاراشو میکنم ازینور غر میشنوم 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای من دستش شکسته بود بعد ناراحت بود که نمیتونست کاری کنه منم هی بهش میگفتم ناراحت نباش خوب میشی بعد که خوب شدی همه کار هارو تو انحام بده

خدایا از همسرم وکوچولوی توراهیمون مراقبت کن خودت میدونی چقدر عاشقشونم بدون اونها زندگی برام هیچه ♥️ 

خدانکنه مردا مریض باشن یا حاشون خوش نباشه

فعلا نازش و بکش که اگر نکشی میگه  حالا که محتاجت شدم اخلاقت بد شده 

اخلاق خودشونم که اصلا نمیبینن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خسته شدم دیگه خودم اذیتم که اینجوره اینم بدتر اعصابمو خورد میکنه

تاکی باید تو گچ باشه

خدایا از همسرم وکوچولوی توراهیمون مراقبت کن خودت میدونی چقدر عاشقشونم بدون اونها زندگی برام هیچه ♥️ 

دو سال پیش شوهرم تصادف کرد و یکی از استخوانهای لگنش شکست .دو ماه استراحت مطلق بود .باورتون نمیشه یکماه بیشتر طاقت نیاورد بعدش عین بچه ها نق میزد به همه چی گیر میداد .البته بهش حق میدادم چون نمیتونست بره سرکار دق کرده بود .

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...