2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خواهر شوهر من دو سال و نه ماهشه پی پی نمیگه میکنه تو لباسش هر دفعه میان من کل فرشام جمع میکنم بی انصاف پی پی میکنه نمیگه اصلا تمام خونه میدوه به گند میکشه
کابینت سبز فلزی خر است
حماس جونم من برا پسرم صندلی جیش گرفتن گذاشتم تو اتاقش یه پارچه ضخیم هم زیرش پهن ک،دم هر موقع میخاستم جیش بگیرم میبردم رو صندلی می نشست خودم هم اذیت ومیشدم بعد خودش یاد گرفت هر موقع جیش داشت میرفت میشست
حناس کاری نداره ده رو باید شام و ناهار مرتب خبودن خونه رو بذاری کنار چشت به بچه باشه هر وقت خودشو جمع کرد میفهمی جیش داره زود بغلش کن ببر بعد خودش میفهمه اون لحظه میگه جیش
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
باشه حتما تشویقش میکنم ولی یه مشکلی هست وقتی دستشویی میبردتش تو دستشویی جیغ میزنه گریه میکنه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

اره دختر منم تا دو ماه بعضی اوقات یادش میشد کثیف میکرد بعد دو ماه فرشا رو دادم فرش شویی و سرامیکا رو شستم قید پاکی رو بزن تا عید راحت میشی. حناس جان فصل سرما رو هم انتخاب کردی یکم کنترل ادرار سخت میشه خانومی
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.