2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم میخوام تا سه سالگی پوشکش کنماز شیر گرفتنش واسم سخت نیست چون زیاد تمایلی نداره به سینه ولی روزی سه بار پی می میکنه اگر بخواد تو شلوارش کنه که روزی سه تا شلوار باید بندازم دور
کابینت سبز فلزی خر است
زنداداش من بچه ۱۸ ماهشو میخواد از پوشک بگیره بهش میگم از الان نمیشه ولی قبول نمیکنه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه ها باید قید پوشک رو بزنین در ضمن وقتی بچه پوشک نشه حدودا دو تا سه روز پی پی نمیکنه بعدشم تو شورت یکم کثیف میکنه و یاد میگیره نذارید دیر بشه که هر چی دیر تر بدتره و سخت تر دختر من یک و نیم سالش بود گرفتم ده روز دیگه دوساله میشه دیگه کم کم داره یاد میگیره تنها بره دشویی
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
درطول روز یکی دوبار میگفت جیش و دوست داشت بره دستشویی منم هروقت میگفت میبردم و دوباره پوشکش میکردم اینم بگم از 1سالگیش شب تا صبح جیش نمیکرد و کنترل داشت