2777
2789
عنوان

صیغه یا عقد ....بعد طلاق و بعد گلوله

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من اگه تاپیک بزنم رفتم عروسی مختلط همه زنا لختی بود لباساشون همتون میاید میگید بتوچه ولی قضیه قتل زن دوم شهردار سابق تهران همه میان نظر میدن که وای چطور شد وای چرا این طور شد

نجفی تو اعترافاتش گفته که زنش بهش خیانت میکرده و هرچی ازش خواسته ترک کنه زنه قبول نکرده حتی گفته طلاقت میدم بازم زنم حاضر به طلاق نشده اگه قضیه واقعا این بوده من بهش حق میدم.ادم خیانتکار کثیف ترین ادم دنیاست همون بهتر ک بمیره چه زن باش چ مرد

وقتی پولدار باشی گوشیت هیچوقت هنگ نمیکنه چون زیر یکسال آپدیتش میادو گوشیتو عوض میکتی😁

من پولدار نیستم ک

اگه پولدار بودم چه غمی بود😂😂

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

به هر دلیلی با هر هدفی به خاطر هر چیزی این اقا اومده زنشو با اسلحه با خونسردی تمام فقط به خاطر اینکه عصبی شده کشته

به نظر من تنها مقصر ماجرا همین نجفیه هیچ چیز دیگه ایم اهمیتی نداره

اون زن مرده و نمیتونه از خودش دفاع کنه بنابراین بهتره هیچ گونه قضاوتی دراین مورد نکنیم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من کار به قضاوت ندارم چون اصلا نمیدونم دقیق چی به چی بوده.

اما یه نفر وقتی خودش اعتراف به قتل میکنه ومیگه خودم زدم چراااا باید تو کلانتری صاف صاف راه بره وجلوش تعظیم بشه با احترام.

ایا همه قاتلا باهاشون اینجوری رفتار میشه؟؟؟؟

چه باکلاس هم فنجون وگرفته وچای میخورد؟

قاتل لاکچری هم دیدیم

وات الان سیاسی حرف زدی😱 تو از کجا میدونی چرا کسیو ک نمیشناسی قضاوت میکنی واقعا که

هیچکس حقش نیس اینجوری کشته بشه ولی خب ندیده قضاوت نکردن خیلی کلیه،بالاخره وارد زندگی یه خانومی شد،درسته مقصر اصلی مردیِ که خیانت میکنه ولی این چیزی از زشتی کار خانومایی که میرن تو زندگی یه مردِ متاهل کم نمیکنه..

نجفی تو اعترافاتش گفته که زنش بهش خیانت میکرده و هرچی ازش خواسته ترک کنه زنه قبول نکرده حتی گفته طلا ...

اگه قضیه خیانت خانم بود برای طلاق دادن منتظر اجازه خانم نمیموند

فیلم زندگی خصوصی رو حتما ببینید 

عشق و حال کنید بکشید بعد بسوزونید کسی هم کاری نداره بهت...برداشت من از فیلم

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
من پولدار نیستم ک اگه پولدار بودم چه غمی بود😂😂

میدونم میگم که اگه پولدار باشی اصلا گوشیت هنگ نمیکنه ک بخوای بزنیش ب دیوار

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇