2777
2789
عنوان

پیازم☺تابلو فرش هایی که عکس روش چاپ میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست
نه عزیزم.

ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین 😍😍😍پس از خیرش میگذرم

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
بخدا من اینجا تو عکاسی دیدم لحطه اول فکر کردم عکسه

حتما کار تا کار فرق داره 

جنس تا جنس فرق داره...

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://instagram.com/studiobaraks?igshid=1t0xjog0ty8x6

ممنونم عزیزممممممم😍😍😍😘

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
همین هزینه را کمتر کن  عکس را بزن روی بشقاب چینی بزرگ ها هست.

میخاستم هدیه بدم به شوهرم

نمونه کارش

کارشون عالیه آدم باور نمیکنه که تابلو باشه فقط از اینترنتی بودنشم میترسم

از اینا هزینت هم خیلی کمتر میشه

اخه میخاستم یه چیز بزرگ و قشنگ باشه دیگه تابلو نشد جعبه ابزار میخرم

عکس بفرستید تقویم هم میکنه یا ساعت

تابلو میخاستم از اینترنتی بودنش میترسم

اخه میخاستم یه چیز بزرگ و قشنگ باشه دیگه تابلو نشد جعبه ابزار میخرم

انشالله بهترین که به دلته را بخری گلم

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!