2777
2789
عنوان

دکتر سکسولوژی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8759 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباجان برو ی سرچ کن بعد ریپلای کن وقتتو نمیگیره فقط بنویس سکسولوژیست در ایران

مگه من گفتم ***کسولوژیست تو ایران نداریم ؟ میگم این رشته ای که شما میگی  اصلا تو دانشگاه های ایران تعریف نشدست . مثلا متخصص هایی که رشته شون به این موضوع ربط داره میرن یه سری کاراگاه های ***کس تراپی شرکت می کنن . گواهینامه این کاررو میگرن بعد میگن ***کسکولوژیستیم .

سال نوتون مبارک ،سالی پر از خوشی و شادی ❤
توی ایران دارن کار می کنن و بسیار موفق

البته اکثر اینا فقط یک دوره کلاس رفتن گواهینامه ی این کاررو دارن وگرنه در این زمینه تحصیلات اکادمیک ندارن . 

البته اکثر اینا فقط یک دوره کلاس رفتن گواهینامه ی این کاررو دارن وگرنه در این زمینه تحصیلات اکادمیک ...

اکثرشون بله. 

ولی هستن کسانی که مدرک دانشگاهی این شاخه از روانپزشکی رو دارن، شاید هم از ایران مدرک نگرفتن

توضیحاتی که  به بچه ها دادم رو بخون دیگه حال ندارم توضیح مجدد بدم

چی بگم والا منم دیدم شاخ دراوردم گفتم اگر متخصصه دوره تخصصش رو دقیقا چکار کرده کجا طرحش رو گدرونده بعد دوره رزیدنتی😑

و دیگر هیچ...

مگه من گفتم ***کسولوژیست تو ایران نداریم ؟ میگم این رشته ای که شما میگی  اصلا تو دانشگاه های ای ...

http://education.tums.ac.ir/IPPWebV1C037/CuteEditorImageGallary/site2_education2_13/1.pdf 

عزیزم رو این لینک بزن ظرفیت دانشگاه تهرانو ببین

تو رشته روانپزشکی

دیگ بهتر از این نمیتونم متوجهت کنم

موفق باشی‌🤗

اینم عکسش ک بهتر متوجه بشی

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
مگه من گفتم ***کسولوژیست تو ایران نداریم ؟ میگم این رشته ای که شما میگی  اصلا تو دانشگاه های ای ...

جهت اطلاعت طب روان -جنسی همون سکسولوژیه

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
جهت اطلاعت طب روان -جنسی همون سکسولوژیه

بله می دونم همونه . ولی تو گوگل که میزنی تو معرفی رشته های فلوشیپ همچین رشته ای نیست حتی تاکید میکنه رشته ی روانپزشکی جنسی در ایران وجود نداره . حتما این رشته جدیده منم تمام گرایش های رشته های مختلف رو میشناسم این یه مورد رو نمی دونم چه جوری چشمم بهش نخورده . در هرصورت من اشتباه کردم معذرت میخوام .