2777
2789
عنوان

دکتر سکسولوژی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8750 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پزشک عمومی بوده

بعد تخصص رو روانپزشکی قبول شده

سکسولوژی یکی از شاخه هاشه. 

دکتر بهنام اوحدی یکی از بهترین سکسولوژیست های ایران هست، می تونی پیج اینستا شون رو ببینی و اگه سوال داری از خودشون بپرسی. 

نیاز به معاینه بدنی نداره که عزیزم، از صحبت ها تشخیص میدن و اگه با گفتگو مشکل حل بشه که هیچ، اگه نشه دارو میدن

مادرشوهرم مشکلات زنانشم میرفت پیش دکتر زنان مرد  اینکه دیگه چیزی نیست

فرق میکنه من برا سونوواژینالم این ماه میرم پیش سونوگراف مرد خودشم انجام میده 

ولی اینکه بشینی جلو شوهرت اونم توضیح بده😓😓😓😓

و دیگر هیچ...

عزیزم سکسولوژی تخصص نیس فوق تخصص یا فلوشیپ هست فلوشیپ تو ایران داریم بعد عمومی متخصص اعصاب و روان ...

اصلا تو ایران همچین رشته ای به عنوان فوق تخصص یا فلوشیپ نداریم شاید تو خارج همچین چیزی باشه ولی تو ایران همچین رشته ای تعریف نشده اصلا 

سال نوتون مبارک ،سالی پر از خوشی و شادی ❤
اصلا چیزی به اسم تخصص ***کس نداریم متخصص هایی که رشته شون به ***کس ربط داشته باشه بعضی هاشون کار *** ...

اینقدر اون کلمه ای که بعد ستاره ها گذاشتی تاثیر داشت که متن به اون زیبایی رو چند بار خوندم تا متوجه شدم 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اول پزشک عمومی بوده بعد تخصص رو روانپزشکی قبول شده سکسولوژی یکی از شاخه هاشه.  دکتر بهنام او ...

اها بالاخره یکی جواب داد نه ترجبح میدم برم پیش سکسو لوژیست خانم

و دیگر هیچ...