2777
2789
عنوان

دکتر سکسولوژی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8750 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیرشم شدید😐اول عمومی بوده رفنه رزیدنتی سک س قبول شده؟ تو دوره رزیدنتی کجا فعالیت کرده؟😐

بعد فامیل ازش میپرسیدن فلانی چی قبول شدی...چی جواب میداده؟😐😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

اصلا چیزی به اسم تخصص ***کس نداریم متخصص هایی که رشته شون به ***کس ربط داشته باشه بعضی هاشون کار ***کس تراپی انجام میدن اون متخصص ها میتونن اینا باشن : متخصص روانپزشکی ،روانشناس ،متخصص زنان ،متخصص ارولوژی و .....

سال نوتون مبارک ،سالی پر از خوشی و شادی ❤

دکتر سکسولوژیست معمولا دکتر روانشناسن با گرایش اختلال جنسی و...گرایش های مختلف داره

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
😐😐

میره خواستگاری...ازش میپرسن شغلتون؟چی ج میده؟😐😂فرض کن به بابای عروس بگه سکسولوژیستم

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

فکر کنم تحصیلاتش شاخه ای از روانشناسی باشه 

دوست من متخصصش بود ، دختر مجرد هم بود 

بعدم مگه باید لمستون کنه دکتر؟؟!! صحبت میکنه با زن و شوهر مشکلشونو پیدا میکنه و راه حل میده 

فقط از بابت حرفایی که زده میشه آدم ممکنه خجالت بکشه ولی تو‌جلسات بعد عادی میشه 

عزیزم سکسولوژی تخصص نیس

فوق تخصص یا فلوشیپ هست

فلوشیپ تو ایران داریم

بعد عمومی متخصص اعصاب و روان یا همون روانپزشک شده بعد فلوشیپ سکسولوژی شده

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻