2777
2789
عنوان

چطوری خیییلی سریع لاغر بشم ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 62736 بازدید | 46 پست
کنکور  ترس از وزن کم نکردن  عروسییی واییی همه اینا بهم استرس داده  اعصابمو ریخته ب ...

منم نزدیکایی عروسیم بود وزنم کم کردم الان البته چاق شدم باز ؛حلقه میزدم هر روز یه ساعت برقص چای زیره بخور سرکه سیب میگفتن خوبه من نتونستم بخورم ، شکمت چرب کن نایلون چیزی ببند ورزش یا پباده روی کن  آب زیاد بخور پوستت خراب نشه

کنکور  ترس از وزن کم نکردن  عروسییی واییی همه اینا بهم استرس داده  اعصابمو ریخته ب ...

مهمتر از عروسی کنکورته روی اون تمرکز کن در کنارش وعده های غذاییتو سالم تر انتخاب کن و همینطور باشگاه برو یا پیاده روی کن انشاءالله که درکنار درست مقداری وزنم کم میکنی بعد کنکور تصمیم جدی برای لاغر شدن بگیر 

انشاءالله عروسی خودت دیگه باربی شدی😄😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگم؟؟

من یه کانالی پیدا کردم به اسم تینا فیتشو 

مربی فیتنس بانوان که برنامه غذایی میده و تو کانالش حرکات رو میذاره واسه لاغری بعد برنامه غذایی میده 

قیمتشم حدود صد و خورده ای هست میگفت اگه درست رعایت کنی ماهی حدااکثر ۱۰ تا میتونی کم کنی 

بنظرتون قابل اعتماده ؟؟

تا حالا تجربه این شکلی داشتین؟؟

اگه گفتین کی ام؟😁😜
مهمتر از عروسی کنکورته روی اون تمرکز کن در کنارش وعده های غذاییتو سالم تر انتخاب کن و همینطور باشگاه ...

باشگاه اخه الان دم کنکوره 😕

ولی با خودم گفتم تا تموم شد بلافاصله میرم باشگاه 

کاش عروسی یکم دیر تر بود 

اگه گفتین کی ام؟😁😜
باشگاه اخه الان دم کنکوره 😕 ولی با خودم گفتم تا تموم شد بلافاصله میرم باشگاه  کاش عروسی یکم ...

خب دیگه نیم ساعت تایم برای پیاده روی که میتونی بزاری اینجوری خستگیتم درمیره

ای کاش ولی خب حالا که نمیشه خوشگل کن برو و لذت ببر برات میشه یه توفیق اجباری که یکم بخودت استراحت بدی

عروسی خالتم پیشاپیش مبارک😘

خب دیگه نیم ساعت تایم برای پیاده روی که میتونی بزاری اینجوری خستگیتم درمیره ای کاش ولی خب حالا که ن ...

اره راست میگی پیاده روی رو حدااقل باید بذارم 

ممنون عریزممم😍😍😘😘

اگه گفتین کی ام؟😁😜
یادسون نیس در هفته چقدر وزن کم میکردن؟

نه وزن نمیکرد ولی  اولین بار که گرفت تو شش ماه خیلی خیلی لاغر شد

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

عزیزم من خودم انقد وزنم زیاد بود هر رژیمی گرفتم ناموفق بودم تو اینیستا یه پیجی هست یه اول رژیم رایگان میده از هفته دوم ماهانه ۵۰ تومن هزینه میگیرن پشتیبانی ۲۴ ساعته دارن و به دلخواهتون یا رژیم هفتگی میدن یا رو زانه یا اینکه شما غذایی رو که دارینو میگین اونا میگن چه اندازه بخورینو چنتا روش های دیگه برای لاغری من که خودم خیلی راضی بودم اسم پیجشم براتون میفرستم@tanasobandam66

سلام دوستان میتونیدباتهیه بندتی آر ایکس درمنزل بدون استرس کرونا تمرین کنید و چربی سوزی انجام بدید و به اندامی زیبا برسید🥰دوستانی که ازمن بندتهیه میکنن دو هفته برنامه تمرینی رایگان براشون داخل واتس اپ فرستاده میشه😘پیج اینستا بندهsamira_trx1373