2777
2789
عنوان

چطوری خیییلی سریع لاغر بشم ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 62736 بازدید | 46 پست
سلامتت مهمتر از یکشب عروسیه خالته خود کنکور استرس آوره کنارش رژیم سختم بگیری که خودت مریض میشی بهتره ...

کنکور 

ترس از وزن کم نکردن 

عروسییی واییی همه اینا بهم استرس داده 

اعصابمو ریخته به هم 

خیلی روزای بدی دارم 

اگه گفتین کی ام؟😁😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تا حالا امتحان کردین ؟ نتیجه داده؟!

مادرم امتحان کرد سریع وزن کم کرد روزی هم پنج تا بادوم میخورد روی سالادش کنجدم میزد تو این چهل روز تخم کتان و خاکشیرم پودر میکرد با آب ولرم میخوره تو خونه ورزشا سبکم میکرد

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
واقعا خطر ناکه ده کیلو در یک ماه؟؟؟!! وااایییی پس چیکار کنم 😔😔😔

هیچی عزیزم برو دکتر تغذیه یه رژیم بگیر ازش و روزی نیم ساعت پیاده روی و نیم ساعت رقص تو خونه همون 4 کیلو رو کم کن خیلی فرق میکنی

رژیم اینجوری بگیری تا عروسی کچل میشی انقد موهات میریزه...برو باشگاه غذاتم کم کن با کالری شما اندازه ...

یه چیز عجیب که تو این رژیم جنرال دیدم نوشته بود در یک هفته حدااکثر ۸ کیلو کم‌میکنین 🤤

تو یک هفته هااا 

بعدم گفته بود انقدر پوست و موهاتون خوب میشه اخرش ک نگو 

اگه گفتین کی ام؟😁😜

عزیزم یه عروسی ارزش نداره سلامتیتو به خطر بندازی برنامه بلند مدت برای لاغری داشته باش مثلا 6 ماهه هدف گذاری کن اینجوری زودم لاغر بشی باز چاق میشی که بدتره تجربه دارم که بهت میگم

خدایا بغلم کن❤
داداش من ی ماه فقط کاهو و خیار سبز میخورد و ابی که توش اب لیمو تازه میریخت  خیلی وزن کم کرد

من خیلی شکمو ام باید به سختی رژیم بگیرم 

بخصوص الان کنکوره  قندمم از ی طرف نمیخام بیوفته وای عجب وضعیه 😩

اگه گفتین کی ام؟😁😜

دوستان عزیزی که رژیم خیار و کاهو و کلم تجویز می فرمایید لازمه بدونید فرد مورد نظر چهارپا نیستا!  آدم هم کربلا هیدرات نیاز داره هم چربی هم پروتیین. 

عزیزم به خاطر یک شب عروسی خودتو مریض نکن 10 کیلو تو دو ماه ماکزیمم وزنیه که میتونی کم کنی پس الکی خودتو بیمار نکن 40 روز دیگه کنکور داری 

یه رژیم سالم باید همه چیز داخلش باشه وگرسنگی هم نداشته باشه

همه چیز بخور ولی ابپز وکبابی

تخم مرغ ابپز

مرغ کبابی

گوشت ابپزیاکبابی و غیره

برنج درروز به ۴قاشق غذاخوری برسون

نون هم یه کف دست

اب وسبزیجات زیادبخورید

ازخوردن سس و خامه و شکر وشیرینیجات خودداری کنید

پوست ومو وکبدتون عالی میشه

مادرم امتحان کرد سریع وزن کم کرد روزی هم پنج تا بادوم میخورد روی سالادش کنجدم میزد تو این چهل روز تخ ...

یادسون نیس در هفته چقدر وزن کم میکردن؟

اگه گفتین کی ام؟😁😜

رژيم صددرصد زود جواب ميده..يعني نمك و روغن و شكر و قند و اينارو حذف كن..مثلا شير برنج ميتوني بخوري فقط يه پياله برا ناهارت فيله مرغ بدون هيچ كدوم از اونايي ك گفتم و تخم مرغ آبپز و سيب زميني

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼